mandag 23. november 2015

Vaske ull på 40 grader

Det aller meste av ullundertøy som selges i butikkene i dag tåler 30- graders maskinvask. Ubehandlet ull må imidlertid vaskes på så lav temperatur som mulig. Det er mange som tror at ull blir ødelagt av høy temperatur.


Men det er en myte, sier Ingun Grimstad Klepp. Hun leder et forskningsprosjekt om .

Vet du egentlig hva ullplaggene dine tåler av vask ? De seks andre krympet like mye som ved en tradisjonell maskinullvask på grader. Du må bruke ullvaskemiddel. Men å vaske ull på skånsom vask på maks 40grader pleier å gå fint. Vaske alt av klær på grader ,finvask?


Flere resultater fra forum. Vasker dere alle ullklær på ullvask og med ullvaskemiddel. De fleste vaskemaskiner har et ullvask -program på 30- grader.

Mine ullprogram på maskinen er en stjerne og en som viser 40. Det trenger ikke være så vanskelig å vaske ull som mange kanskje tror. Ifølge Anne Julie Saue i Pierre Robert kan du lufte ulltrøyen i stedet for å. Noe ull tåler bare grader , mens andre kan vaskes på opp til. Mannen har vasket ull på grader - vanlig program Husmorskole.


Ull kan loe og krympe hvis den får for hard behandling. For å bevare ullplagget lengst mulig, må det vaskes på ullprogram grader eller mindre, og helst med . Produktene vaskes i maskin på ullprogram , vanligvis grader. Bruk heller lavere enn høyere temperatur. Laboratorietest avslører at det ikke er nødvendig å bruke Milo for å unngå at ullfibrene går i stykker.


Skal du vaske klær for første gang, eller er du bare usikker på hvilke klær som. Undertøy i bomull eller viskose har ofte en anvisning på grader , men kan . Ikke alt burde vaskes på bomullsprogram med grader. Til strikket tøy anbefaler vi ullprogram , også i tilfeller hvor det ikke er ull i klærne.


Det går vanligvis fra 30- grader. ULL : Vi har samlet sammen ting du må vite om ulltøyet ditt. Ull avviser smuss på en helt annen måte enn bomull.

Det spiller liten rolle om du vasker på eller grader , så lenge du bruker et . Ull skal vaskes på ull - eller håndvaskprogram med vaskemiddel beregnet på ull.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg