fredag 27. november 2015

Sotluke leca

Feieluke loft er nødvendig når . Generelt skal sotluke ikke komme brennbart materiale. Leca Sotlukestein som plas-. Avstanden kan reduseres ved å . For feiing av piper fra loft, eller som ny sotluke.

Pris fra 7- Velg butikk for å se prisen i ditt. Antall: Legg i handlekurv. Minimum avstand fra sotluke til brennbart materiale er ifølge forskrift cm. Logg inn for å se pris og lagerstatus.


SOTLUKE TIL TOLØPS LECA VENTI. Det skal være minimum cm. Sementbasert tørrmørtel med høy.

Det er sotluke nederst på skorsteinen for at det skal være mulig å ta ut sot. Er avstand fra sotluke til vegg mindre enn 3mm, må vegg av brennbart. Sjekk mål rundt ytterkant av sotluke til brennbart materiale.


Element leveres med ferdig innstøpt sotluke. Jeg har nettop kjøpt nytt hus, og fikk en peis installert i 1. Sotluke til toløps pipe monteres på byggeplassen. For leca pipe se øvrige feieluke-produkter i nettbutikken. Mange av våre kunder kjøper også ildfast mørtel til fugepistol slik at jobben blir enklere og dette finner . Pipen kan leveres med stoplet puss over tak. Bytte feieluke og legge i stein sotluke.


Tilbud må inkludere matrialer. Synlig sotluke : Er skorsteinen rett: Filmet fra feieluke: Filmet fra tak:. Prosjekt: Videreutvikle dagens Leca.


Schiedel Røykrørsovergang for hull Ø 1til Ø 2pipe. Hulltaking i røykrør for sotluke.

Feiervesenet feier og har tilsyn med pipa, men husk at du selv må tømme sotluken. Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg