fredag 13. november 2015

Poleringsmiddel for bobil

For å holde bobilen ren og pen lenger og bevare verdien på den, bør man være nøye når man vasker og polerer. Det anbefales å polere bobil ganger i året. Vi får tips om hvordan man vasker og steller en bobil på optimalt vis.


Bruk biologisk avfetting, vask fugene og bruk et poleringsmiddel uten . Det finnes egne poleringsmidler for bobiler.

Ikke bruk avfetting, for da blir glansen borte. Og har du hamrede plater bør du bruke en lett polish, . For et par dager siden satt jeg å tenkte i garasjen, mens jeg tittet på bobilen. Så matt bilen er, tenkte jeg, sikkert bare møkkete.


Kan man gå likt frem ved vask og polering av bobil som vanlig bil? Det dreier seg her om en helt ny concorde bobil til nermere 2mill, så synes . Enten du henter bobilen ut av vinteropplag nå eller har brukt den i. Spesialpolish til bobil , caravan, bil og båt.

La det tørke en kort stund før endelig polering med en ren klut. Vi er importør og leverer utstyr og reservedeler til landets forhandlere av camping, bobil og fritid. Vi selger kun til forhandlere, og ikke sluttbruker. La middelet tørke før endelig polering med en ren klut.


Vil du ha perfekt resultat bruker du Hi-Tech Finishing Cloth. Kan brukes med elektrisk polérmaskin med . Er man nøye med vask og polering av bobilen vil man bevare verdien lengre og man vil helt klart ha en enklere jobb hver gang man gjør det . Selve bilen lar seg polere på vanlig måte og blir blank og fin. Stryk på polish på en begrenset flate og poler opp glansen. Desto mer man bruker noe, desto bedre må man ta vare på det, sitat Andreas Skotner.


Autosol poleringsmiddel Polercreme Kromglans til biler, båter og alle blanke metaller. Marine Glasscoat ML - Keramisk Wax For Båt, Bobil og Campingvogn. Virker som finpolerende rubbing på billakker, gelcoat, myk og hard. Nå vet jeg hvordan en får bort de sorte rendene fra taket og ned langs veggene.


Jeg har lest litt på nettet, jeg har prøvd vaskemidler for fjerning . Fritidsglede for deg med bobil og campingvogn.

Sven Furuly har sett nærmere på bobiler i. Fjerner ikke voks eller poleringsmiddel. Utstyr til camping og bobil - vi har det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg