tirsdag 20. september 2016

Knagger til bad lim

Mange kvier seg fælt for å få opp en ny håndkleholder, toalettrullholder eller knagg på badet , i frykt for å måtte borre. BADEROMSKNAGGER : Ikke alle knagger til badet trenger du å. Ikke heng deg opp i hva andre liker. Svært mange av våre kroker kan limes på vegg, sånn at du slipper å bore i flis eller tenke på . Det er ditt bad og dine knagger.


Her finner du det du trenger innen kroker og knagger til bad , kjøkken, soverommet eller gangen.

Lurer du på hvordan du skal montere produktene, ta gjerne . Alle baderom har behov for litt ekstra tilbehør, slik at ditt bad blir så funksjonelt som mulig. Baderomstilbehør vil innbefatte alt fra toalettrullholdere og kroker, . Vi kjøpte knagger med medfølgende lim på Comfort. Vi har det meste du trenger for å henge opp håndklærne dine. Kroker og knagger i hopetall.


Noe av det enkleste man kan gjøre for å få orden, er å sørge for å ha nok kroker og hengere. Velg mellom enkle eller doble kroker,. Søk blant de mange forskjellige knagger til badet.

Det finnes både enkle og dobble knagger , og en stor variasjon i design. Raske og trygge leveringer! Tiger har aldri vært lettere.


Etter at limet er blandet kan det lett påføres på veggplaten, vent timer og plasser tilbehøret. Knaggrekker aluminium knagger. Har også prøvd noen med lim fra clas ohlson og de hang kun noen minutter med lett. Ser ikke bort fra at de har knagger til å lime fast også. Se våre stilige og robuste kleshengere og knagger til lave priser!


Hos oss finner du alt fra buksehengere til knagger i en mengde ulike designer og farger. Det lille ekstra til ditt bad. En stilig pedalbøtten i stål du har ønsket deg med en matchende dobørste eller en praktisk dusjhylle og bytte ut dusjhodet.


Hvis du drar fanen for fort det kan smelle og du må ta ytterligere skritt for å . Bruk en hårføner for å varme opp og gjøre resterende taperester myke slik at de blir enklere å fjerne. Sprut på sitronbasert rengjøringsmiddel på lim som sitter .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg