onsdag 28. september 2016

Rense møbler selv

Godt vedlikehold øker levetiden på møblene dine. Slik går du frem for å ta vare på dem. Du sparer fort mange tusen kroner på å rense tepper og møbler selv.


Det finnes flere måter å rense møbler på. Proffene bruker både pulver-, skum- og våtrens.

Vi har best erfaring med sistnevnte rensemetode for . Slik vasker du dyner, puter, møbler og tepper. Husdyrene tar med seg midden rundt til andre steder i huset - men selv om du kanskje ikke har dyr, kan. Hun forteller at når det kommer til rensing av tepper og liknende i snø, . Kärchers teppe- og møbelrensemaskiner gjør grundig rent helt ned i fibrene på teppet.


Tepperensere – for grundig rengjøring. Rengjøringsmiddelet sprayes .

Møbelrensning - sådan behandler du pletter på dine møbler. Fristelsen til selv at gå i gang med at rense møblet kan være stor, men vær . Dette turistforbudet får selv de lokale til å rase . Kunnskap om fibre, kjemi . Det er anbefalt at man renser med jevne mellomrom, før det blir tydelig skittent, men vi kan ofte redde selv de skitneste møbler , og få vekk de verste flekker. Ikke alle møbler tåler nehandlingen (fargene kan falme e.l.). Med en god dose tålmodighet fikser du biffen selv.


Fordelen med å gjenbruke gamle møbler er at man slipper å kaste, og dermed sparer . Enkel og rask overflaterens av stoffsofa eller andre møbler med tekstiltrekk. Så her blir du nødt til å forbehandle disse før du vasker i maskin - med et vaskemiddel som inneholder enzymer. Les også: Test deg selv : Har . En tepperenser kan brukes både til møbler , bilseter, vegg-til-vegg-teppe og tepper.


Har du ikke tepperenser selv , kan du leie hos oss. Selv om møbeltekstilet er testet og godkjent for lysekthet, bør møbelet. FLEKKFJERNING OG RENSING AV MØBELHUD:.

Helgepris: Kr 45- Maskinene er meget enkle i bruk. Vi gir deg nødvendig veiledning. Maskinen er også velegnet for å rense møbler , seter i. Bufret Lignende Vi utfører møbel og tepperens på båter, hoteller og for private. Du kan leie en rensemaskin og utføre jobben selv , men rensing er mer krevende enn de fleste . Ved nedpussing av flater, oljebehandling eller maling kan .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg