onsdag 7. september 2016

Steinsprut hva kan repareres

Forsikringsselskapene kan ikke garantere at reparasjon eller skift. Slagskader oppstår vanligvis som følge av steinsprut ,. STEINSPRUT FØR OG ETTER: Se hvordan steinsprutskaden repareres i videoen nedenfor. Her kan du se skaden før (til venstre) og etter.


De fem viktigste grunnene for å reparere steinsprut.

Ikke vent med å reparere skaden, sjekk ut noen triks som kan hjelpe samt finn ut om det virkelig ikke koster noe å reparere steinsprut ! En skadet frontrute kan være farlig å kjøre med – selv små skader fra steinsprut kan utvikle seg til. Reparasjon er kostnadsfritt så lenge du har kasko eller delkasko og. Hva koster skifte av bilglass? Hva gjør du hvis du får en rose i frontruten?


Enten frontruten kan repareres eller må skiftes, er det viktig å ta grep raskt, oppfordrer fagfolk. Hvorfor skal jeg reparere en steinsprut når jeg kan skifte ruten istedenfor? Hvor mye koster det å reparere steinsprut når man har forsikring?

Ryds Bilglass hjelper deg å fikse og reparere steinsprutskader. En steinsprut kan være begynnelsen på en sprekk i frontruten. Hos Hemnes Glass prøver vi alltid å reparere frontruten din før vi eventuelt skifter den ut, dermed sparer. Steinsprut er irriterende, men det er ingen grunn til å fortvile.


Oppdager du steinsprut på bilruta bør skaden repareres så raskest mulig. Både for å unngå at støv samler seg, men også på grunn av risikoen for at bilruta kan. For å unngå steinsprut er det viktig å ikke ligge for nært bilen som. De fleste steinsprutskader kan nemlig repareres , uten at man trenger å skifte ut hele ruta. Sving innom Bil i Nor så får du råd om hva som må gjøres.


Selv små strøkorn kan gjøre stor skade på bilruten din. Størrelse og plassering på en steinsprutskade bestemmer om vi kan reparere eller må. Fuktighet i skaden og naturlige vridninger under kjøring kan fort forvandle en liten steinsprut til en . Har du fått steinsprut eller behov for ruteskift? Vi skifter og reparerer like. Du kan levere bilen din på hvilken som helst Bilia-avdeling – vi ordner resten.


Det kan lønne seg å gjøre noe med det før det utvikler seg til større skader.

Vi gir deg rådene til hva du bør gjøre hvis du er uheldig! Som oftest kan en skade repareres. De aller fleste steinsprutskader kan nemlig repareres. Hva dekker Troll Forsikring ved steinsprut ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg