torsdag 8. september 2016

Små flasker reise

Reiseflasker: 2x70ml flasker , 1x70ml pumpeflaske, 1x70ml sprayflaske, 2x10g beger. Asaklitt 8-pack reiseflasker 3. Fem flasker og tre bokser produsert av alumin. Hell over fra større flasket i småkrukker og få bedre plass i toalettbagen. Declaré caviar perfection reisestørrelser.


Små reisestørrelser er dessuten supre å ha i treningsbagen eller vesken så du ikke drasser med deg for mye.

Go Travel Memory Pillow Reisepute. Ready Set Go Reisetrener. Anonym bruker said: Er det sånn at vi har tydelige klasseskiller i Norge? Hva går de ut på, økonomi?


Perfekt til væske du vil ha med ombord på flyet. Små flasker i silikon som rommer henholdsvis 3 og ml. Så da må jeg ha med rubbel og bit på småflasker. Jeg kjøpte et reisesett på chlas olson, er flasker til alt fra shampoo, balsam, småkremer , .

Og så har jeg kjøpt Dermica(?) noen reiseflasker med såpe (de har sjampo også) på apoteket, og så har jeg fylt på med sjampo, sepe og det . Medela Flaske 1ml stk. BOOTS BEAUTY INTERNATIONAL LTD Reisesett som er perfekt når man skal på reise ! Inneholder to flasker til feks sjampo og balsam, samt to små krukker for. Praktiske reisedispensere fra Meraki. Disse er perfekte for deg på farten! Reisesettet fra Oribe er pefekt å ha med på ferie, små flasker med shampoo,.


Fem små land du lett kan besøke på under et døgn. Ta gjerne med en lite flaske så du har til de første dagene, kjøp deretter lokalt. Bilde av Philips Avent Flaskevarmer til Reise (Ikke elektrisk).


Passer ikke de små 60ml flaskene eller melkeposer. Basert på 180ml melk fra . Av en eller annen grunn (eller flere) har jeg det travelt for tiden, uten egentlig å ha så veldig mye å gjøre. På arbeid veksler jeg mellom å ha . IKEA - FÖRFINA, Reisesett, deler, FÖRFINA beholdere har tilpassede størrelser, slik at du kan ta med tillatte mengder væsker når du skal ut og fly.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg