fredag 16. september 2016

Konsert hamar 4 august 2018

Tjuven Musikkfest lørdag 04. Tjuvholmen Arena, Hamar lørdag 4. Konsertarena , live preformance. High On Fire Gregers, Hamar fre. Christel Alsos på Festiviteten Festiviteten, Hamar, Hamar lør.


Hamar får til sommeren en ny stor musikkfestival.

Oversikt over arrangementer i Hamar og Hamarregionen. Arrangementskalender med konserter , utstillinger, teater, idrett og annen underholdning i Visit. FABulous Hamar (Frivillighet - Aktivitet - Byfest). Sondre Justad på scenen på Tjvuen Musikkfest.


Mange artister sier at de blir slitne av å spille konserter. Return og Toto- konserten. Du kan lese alle informasjon om arrangementer, festivaler, konserter og interessante ting å gjøre i Hamar for ditt opphold i Hamar.


Thomas Dybdahl er klar for norgesturné. BLIR UTSOLGT: Mye tyder på at Toto- konserten lørdag 5.

For på scenen sår artister som Ørnulv Brun Snortheim, Aud Ingebjør . Offisiell reiseguide for Vestfol med informasjon om overnatting, aktiviteter, attraksjoner og arrangement. Arena Hamarhallen , Hamar , Norway. Telenor tar selvkritikk for marerittopplevelsen hun opplevde da . Tidligere har Sting og Elton John spilt for vel 8. Det spesielle i år er at konserten blir på en tirsdag – 14. Stor konsertkalender for Oslo med konserter i alle sjangre. Jazzbrunch med Significant Time.


Som et av Skandinavias hotte kulturknutepunkt byr Oslo på flust av festivaler, konserter og museer. Men det skorter ikke på kulturelle opplevelser i resten av . De norske popyndlingene spiller i byen for første gang. Den er nærmeste offisielle målestasjon, km fra punktet Hamar.


A-ha til Hamar for første gang. Du kan ta Skibladner fra Gjøvik, Kapp, Nes eller Hamar , og ankomme Evjua kl. Det klarer vi best ved å ikke arrangere for mange konserter hvert år. Pål Martin Enstad Hansen 0. Hamar og Stange kommunes årlige storkonsert på Stortorget skulle i år bringe Norske superstjerner til Hamar.


Dessverre, så ble det en . Selger en billett til a-ha konsert på Stortorget Hamar 14.

Svarer vanligvis innen tre timer. Akershus har mange hyggelig festivaler, konsert og andre store arrangement. Rekrutterer: Hamar kommune. Kontakt: Kjetil Wold Henriksen .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg