tirsdag 27. september 2016

Naf verksted

NAF har startet med verksted fordi medlemmene vil det. Vi har testet biler i over år, og nå reparerer vi dem også – hvis du vil. NAF ruller ut stadig flere lokale verksteder.


NAF kan ikke lenger kalles en uavhengig part, mener Norges Bilbransjeforbund. NAF Senter Stavanger kan snart tilby reparasjon av biler. Etter en prøveperiode starter NAF nå en egen kjede av verksteder , med etablering av opp mot åtte bilverksteder over hele landet i løpet av året.

EU-kontroller utføres ikke likt selv om det skal utføres likt. Det inntrykket sitter Roy Mathisen fra Breivikbotn igjen med etter å ha fått to sprikende . Norges Automobil-Forbund - NAF har 3motiverte medarbeidere og 2. Vi representerer en halv million medlemmer og . NAF mener det derfor er behov for en kartlegging av ledige. Mange NAF -medlemmer har etterspurt verksted. Nå får medlemmene det i mange byer. Mandag åpner verkstedet i Haugesund.


Dette slipper du på vanlige verksted fordi de hater å skifte bremserør.

Før kunne du også være med inn å snakke med mekanikerne hos NAF , . Vi søker derfor etter mekanikere til NAF verksted i Tromsø. Lokalene som er lyse og moderne med nytt utstyr, skal etableres ved siden av . Kontaktinformasjon for Naf Senter Oslo Verksted Oslo, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. NAF er ikke et ordinært bilverksted , men en organisasjon som skal . Førstkommende mandag åpner NAF bilverksted i Haugesund. I første omgang dreier det seg om pilotprosjekter i Oslo . I Nordlan Troms og Finnmark gjelder disse kravene til mnsterdybde fra og . NAF Verksted Tromsø: Verkstedformann BilJobb. Har ikke noe spesielt verksted med fast kundeforhol og lurer derfor på om det lureste er å ta kontrollen hos NAF , eller bare hive seg på snapdrive eller . Nå åpner de eget verksted på Håpet.


Hun tok ny EU kontroll av Honda-en ved Naf sin testestasjon på Forus 9. NAF skriver følgende på nett: – Bilimportørene kan ikke avslå garantikrav fordi bileieren har hatt service eller fått reparert bilen sin hos et . Einar Flakk Verksted AS Lille Heimdal Mer om firmaet. Norsk verkstedbransje må nå være klar over at verkstedtjenesten til NAF er en konkurrent på lik linje med andre verksteder. Forrige uke åpnet NAF eget verksted i Kristiansand.


Bransjen må dermed vurdere NAF. NAF sier selv at tjenesten kommer etter ønske fra medlemmene, men ikke alle er fornøyde .

Materialkontroll og kvalitetsteknikk. Med unntak av NAF , visste ingen av verkstedene om testen på forhånd. Tom Irving heiser bilen, som heldigvis hadde et NAF -medlem som passasjer, opp på planet og kjører den på verksted. Verkstedet hadde bemerket feil innstilling på nærlysene og rust i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg