torsdag 29. september 2016

Krav til utedo

Det er kommunen som svarer på henvendelser vedrørende forurensningsforskriften kapittel 12. Fylkesmannen veileder kommunen. I situasjoner hvor utedo , forbrenningstoaletter eller biologiske toaletter er til sjenanse,. Krav til kjørbar veg og snuplass, samt abonnentens plikter skal være i .

Men i endel hyttefelt er det krav til bio-do eller liknende løsninger. Selv om jeg misstenker at det er mest fordi salgsfolka vil tjene noen . Er det lov å føre opp utedoer så lenge det rent bygningsmessige og i forhold til. Dette må fortolkes som at utslipp fra utedo i utgangspunktet ikke regnes som en . VG Nett) Bjørn Stødle ønsker å bygge en utedo på to kvadratmeter ved hytten sin i Finnmark. Måtte lykken din gro, som gresset bak do.


Den skal sette krav til tekniske løsninger og utslippskonsentrasjoner slik at.

Biologisk toalett, forbrenningstoaletter og utedo er gode løsninger . Det finnes ikke nedfelt noen skriftlige krav til hvilke renseløsninger som. For hytter uten innlagt vann har det ikke vært stilt krav. Det siste tiåret har installeringen av vannklosetter i eksisterende hytter tatt av og blitt mangedoblet, ifølge landets største leverandører av . Men aller først hadde han smelt opp en utedo og ei arbeidsbrakke.


Av dette følger det også at det er krav om ansvarlige foretak jf pbl § 20-3. Som toalettløsning godkjennes biologisk toalett eller utedo. Er det et fravikelig krav , eller kan det omgås med renseanlegg o. I bygselsavtalen hans sto det at Moldegård hadde krav på skiten frå doet hans.


Strandgata (Hoem-gårdane), og der står det fint bygde utedo. Hvaler kommune krever at Jens Petter Heyerdahl må rive utedoen på 1. Det er rimelig sterke krav fra storsamfunnet på disse områdene, sier . Da Ada (7) skulle gå på utedoen ved hytta på fjellet ovenfor Nordvikstranda i Surnadal, fikk hun seg en overraskelse. Der lå nemlig en grevling.


Hytteeiere i Sandnes kan få krav om å stenge utedoen og knytte seg til offentlig vann og kloakk.

Ivar Fyksen søker om dispensasjon fra krav om helårsveg i forbindelse med installering av WC med avløp til tett tank. Søknaden begrunnes med at det er utedo. Mange slike avløp i kommunen er ikke opprustet til dagens krav til standard.


Utedoen snart avlegs langs kysten: - Strengere krav fra kystkommunene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg