torsdag 22. september 2016

Gjenge hamp

Det var veldig enkelt å bruke da jeg . Lagerstatus i nettbutikk: stk. Det tetter jo etter at 4-fem gjenger er inne, uten å måtte bruke stor kraft. Stry er bearbeidet hamp -, jute- eller linfiber som blant annet brukes av rørleggere som tetningsmiddel av gjengede rør. Stryen vikles om gjengene (han-delen), .

Hvis jeg benytter hamp (stry) og tetningsmasse, er det noen tommelfingerregel. Jeg bruker alltid hamp med spesialfett for hamp og gjenger. Hamp og pasta tar lang tid å påføre, er grisete å montere og påvirker momentet som trengs for å oppnå riktig forspenning. Noen ganger må jobben utføres på . Hvordan vi kan best mulig få tettet en gjenge ? Unsubscribe from Steinar Holbæk?


Video Kontakt Tekniske datablader Sikkerhetsdatablader. Arbeid hurtigere med LOCTITE.

Har du gjengetape, funker det like greit som hamp og pasta. Mange rørdeler kommer ferdig med oppripede gjenger. Da må du bruke noen ekstra runder med tape. ISIFLO gjengefittings er gjengde rørdeler for sammenføyning med hamp ,. Lag gjengen ru ved hjelp av en tang eller fil, uten å skade gjengen , men for å unngå . Pakksalve brukes sammen med hampgarn for tetting av gjenger på anlegg for vann og varme. Godkjent til gass og drikkevann.


Unipak Multipak pakksalve er en grå, ikke herdende høyvikose oljepakksalve, består . Gjengeforsegling for tetting. Gelia metall T-rør Rinv. Pakksalve til bruk med hamp for tetning av gjenger på anlegg for vann og varme.


Hamp er utmerket for å få tette rørkoblinger! Hvis for eksempel tilkoblingen til dusjarmaturet eller noe annet av en relativt permanent karakter . Isiflo gjengefittings er gjengde rørdeler for sammenføyning med hamp , gjengetape eller tilsvarende. Flytende tetting kan også benyttes.


Eks mva kr 8Inkl mva kr 1000. Kan ikke forstå at det er bra med gjenger , og når de i tillegg skal tapes sammen blir det.

PTFE-tape og glidemiddel for plast, bare for å nevne noen . Bruk Locktite 5gjenge tetting. Fugen mot vinkelko- blingen tettes med f. Tiltrekking gjøres med 14 .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg