torsdag 8. september 2016

Hydraulikkpumpe til kraftblokk

Hydraulikk pumpe hydraulikkpumpe passende til de mest brukte kraftblokk garnhaler garngreier. Riktig størrelse for kraftblokk selges . Liten og kompakt hydraulikk pumpe. Hydema AS leverer også produkter som kraftblokker , kraftblokk , garnhaler, garnhalere.


Passer for flere modeller.

Er ca år gammel, lite brukt . Er det noen som vet om et alternativ til Hydemas . Hydema kraftblokk , kobling til hydraulikkpumpe av. Klargjøre og starte opp hydraulikkpumpe og. Flere resultater fra baatplassen. Rapp Hydema hydraulikkpumpe hviner ved oppstart.


Hydema AS lager hydrauliske produkter av høy kvalitet, hovedsakelig for kyst- og havbruksnæringen. Alle kraftblokk og garnhalere er laget av støpt aluminium, .

Kraftblokkene kan leveres med hydraulikkpumpe type RSPUM102. KRAFTBLOKK MINIBLOKK MED AGGREGAT. Produseres i aluminium og rustfritt stål.


Vulkanisert trommel med V-spor som gir et meget godt knip. Vi har nå hydraulikkpumpe fra Finn. ET miniblokk er et nyttig hjelpemiddel for å dra inn garn, liner og teiner. Det er også montert spylepumpe med magnetkobling på motoren og en hydraulikkpumpe for kraftblokk.


DEKK På dekk er det installert elektrisk . Hel og fin gummi på rullen. Ble det kraftblokk på deg? Isåfall hvordan funka det? Har grubla litt på å handle en selv.


Ser de har en del på finn. P gir er det montert hydraulikkpumpe for drift av kraftblokk - p akterdekk, type HYDEMA KB ER. Det ene gearet er utstyrt med PTO for drift av hydraulikkpumpe.


Tennfjord Industrier har forestått capstans, tonns og tonns, og kraftblokk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg