mandag 26. september 2016

Silestone farger

Silestone er laget av naturlig kvarts, dette gir det unike egenskaper. Färger och utföranden för Silestones kvartsytor som kök- och badrumsbänkskivor. Silestone , ledende innen kvartsoverflater for kjøkken- og baderomsoverflater,. Cosentino tilbyr mer enn 1forskjellige farger i Silestone.


Her hos Benkeplaten har vi valgt å lagerføre de mest populære norske fargene i tykkelse på mm . Silestone har egenskaper som gir kjøkkenet og badet et stilrentuttrykk.

Fargen er ensartet og utvalget er enormt. I dag tilbyr Askim Stenindustri over farger fra . Silestone produseres i over farger , tre overflater og forskjellige størrelser, noe som . Kvartskompositt egner seg spesielt godt som overflate til benkeplater for kjøkken og bad. Vi presenterer den nye utgaven av C magazine. Kos deg med det nye innholdet om arkitektur, design og reise.


Med teksturer å kombinere, polishe . Du kan også få begge materialene i en lang rekke farger.

Både Silestone og Corian lager benkeplater i komposittmaterialer, men . Komposittstein består av kvarts og harpiks, lim og fargestoffer. Finnes i forskjellige farger. Klikk her for å se flere produkter fra Silestone.


De er produsert av et selskap som heter Cosentino. Lier og fører alle Silestone farger , leveringstid på Silestone 8-virkedager . Vi produserer i Lier, showroom og kontor er i Lier. Besøk oss gjerne for og se på ulike farger og løsninger. Her tilpasser vi stein plate til baderommet med hull til . Allstein er autorisert forhandler av Silestone fra Cosentino. Kombinasjonen av disse fargene er endeløse, og de designmessige og funksjonelle mulighetene endeløse.


Silestone leveres i mer enn farger å velge, med nye farger blir lagt til hvert år. Solid farger er tilgjengelig sammen med den tradisjonelle spraglete utseende. Med Silestone dusjplater hjelper vi kundene med å skape holdbare dusjløsninger i alle slags farger , som varer i tiår, og er tilpasset norske . I denne brosjyren presenterer vi noen steintyper og kvarts farger i vårt sortiment, samt bilder til inspirasjon.


NATURSTEIN OG SILESTONE - et naturlig valg. Det er vedlikeholdsfritt og porefritt .

Kompositt kombinerer de beste egenskapene fra naturstein og moderne . Vi erbjuder Silestone i mer än färger. Har du hittat en färg utöver de som vi har i vår sortiment kan vi givetvis ta hem den till dig. Jeg fikk nå pris på Silestone benkeplater og trodde ikke mine egne øyne! Integrity-servanter er laget for installasjon i Silestone-benkeplater.


Mål i cFåes i alle mål. Farger : Over 1forskjellige farger. Kan produsere akkurat på ønsket mål.


For detaljer, se katalogen til Aardal . Dekton kommer innledningsvis i tolv farger og ulike overflater.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg