mandag 12. september 2016

Skjærebrett i tre

CutCarve skjærebrett sort 3cm. Skjærefjøl eller skjærebrett i tre var standarden en tid tilbake. Her finner du en oversikt over flere skjærefjøler laget i ulike tresorter.


KitchenTime selger treskjærebrett fra kjente varemerker! Stort utvalg og gode priser hos Nordens største kjøkkenbutikk på nett! Med fire non slip føtter for økt stabilitet når du skjærer brø kaker, grønnsaker eller frukt.

Skjærebrett med boks, gummitre , 39x27xcm. Hold kjøkkenbenken ren med et robust skjærebrett i tre. Vil du ha skjærebrett som er ekstra enkle å rengjøre? Da er skjærebrett i plast som skapt for deg. Aida, raw skjærebrett teak 32x15cm.


Jamie Oliver, skjærebrett 42x21cm akasie. Joseph Joseph, chop2pot skjærebrett svar. Et tredje aspekt er hvor mye du kan tenke deg å betale for et skjærebrett.

Når du kjøper et skjærebrett av tre er prisen ofte relatert til størrelsen . Raske og trygge leveringer! Vi bruker cookies for å gjøre nettsidene relevante for deg. Cookies er knyttet til IP- adressen din, og er ikke knyttet til andre personlige opplysninger. Skärbräda av trä, rund kant. Bruk underlag som er snille mot kniven når du hakker, strimler og deler.


Klassikere i tre eller plast, i vårt sortiment finnes. Mens det tidligere i stor grad ble brukt tre , har det i de senere årene vært en økning i bruk av stål, stein og plast. I Norge er det enda ikke utviklet . Et lite skjærebrett i behandlet tre.


Behandlingen gjør at utseende kan variere noe fra skjærebrett til skjærebrett. Overfresen er som skapt til å forvandle en platerest til et skjærebrett. Og når du har skåret ut en fresemal til kanten og saftsporet, lager du raskt . Kjøp Franke skjærebrett i tre fra Franke til kr 31i nettbutikken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg