onsdag 14. september 2016

Sotlukestein rund sotluke

Etter å ha hørt litt rundt , så har vi ikke klart å finne en sotlukestein som passer og vi prøver derfor å finne en murer som kan bygge om sotluka . Avstand fra sotluke til brennbart materiale må være minst være 3mm. Minimum avstand fra sotluke til brennbart materiale er ifølge forskrift cm. Avstanden kan reduseres ved å plassere sotlukestein på innsiden av sotlukedøren . Er avstand fra sotluke til vegg mindre enn 3mm, må vegg av brennbart.

Leca sotlukestein for Leca . Antall: Legg i handlekurv. Redusert avstand fra sotluke til brennbart materiale. Bank på forskjellige steder rundt på skorsteinen for å finne puss og slemming. Hvis det er bygget elementskorstein, kan det monteres inn sotlukestein i sotluka.


Sotlukestein for Lecapipe. Det er viktig at du ikke fyller ildstedet fullt med ve og unngå rundfyring.

Feiervesenet feier og har tilsyn med pipa, men husk at du selv må tømme sotluken. Jeg forsøkte derfor å skaffe en sotlukestein , men fant ut at dette ikke finnes til vår sotluke ( rund leca -luke fra midten av 80-tallet). Tenk nøye gjennom hvor sotluke og ildsted skal plasseres. Sjekk mål rundt ytterkant av sotluke til brennbart materiale.


Montør av ildsteder, brannmur . For dager siden - Feiing og boligtilsyn. SOTLUKESTEIN FOR LECA VENTI PIPE. Vi feier, utfører tilsyn og sjekker brannsikkerheten. Feieren kommer hjem til deg for å feie å føre tilsyn med pipe og ildsted.


Ved avstander mindre enn 3mm til brennbart materiale, brukes sotlukestein. Montert og samkjørt brannvarslere, hengt opp brannslukkere, innstallert sotlukestein i. Murer Har en Icopal pipe fra 19med rund feieluke og ønsker å byte denne til ny. Det er sotluke nederst på skorsteinen for at det skal være mulig å ta. Tomten er opparbeidet med.


Det forutsettes at det er sotlukestein på innsiden av sotluke.

Montere røykrørsinnføring Legge inn sotlukestein. Tilgjengelig i butikker. Jeg har en ubehandlet leca pipe med beslag rundt bunnen. Prisene på utepeisene varierer mye – fra rundt 1. En uteplass skal jo brukes til atskillig mer enn å flytte rundt på solsengen og.


Liten avstand i fra feieluke til brennbart materiale i stuen, krever sotlukestein. Når du krysser av her, kan du. Ubrukt utvendig takbeslag for rund stålpipe selges.


Ny drenering ble lagt rundt boligen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg