fredag 28. april 2017

Beste dieseltilsetning

De additiv som Statoil benytter både i vår bensin og diesel er blant de aller beste som finnes tilgjengelig på markedet i dag. Dieseltilsetning Ultra 5-in-1. STP Ultra 5-i-er ganske enkelt den beste drivstofftilsetningen du får!


Bruk gjerne en flaske hver . I beste fall skader man ikke motoren.

Men det er forskjell på det, og på midler som gjør noe aktivt i det mediumet de introduseres i. Kondensfjernere kan være aggressive overfor motoren innsprøytings- og forgasserutstyr. Ny dieseltilsetning for alle typer diesel. Den unike bensinen Shell V-Power er utviklet for å få motoren til å yte sitt beste og gi kjøretøyet ditt maksimal ytelse og bedre akselerasjon når . Jeg fikk med en flaske lurium for å tilsette dieselen da jeg kjøpte motorolje sist.


Har vært på langtur i helgen (1mil) og fant ut at det var et bra . Og det beste av alt er at dette AdBlue pisset, det kjøper de faktisk for penger. Trailersjåførene kan, bokstavelig talt, bare pisse på AdBlue tanken .

ALRON DIESELTILSETNING 5L. Legg i ønskeliste Legg til sammenligning. FK har også slike i butikken. Det finnes mange slike tilsetningstoff på markedet.


Bensinen vi får på tankene er ikke den beste produsenten kan produsere. Jo edlere et produkt er jo dyrere. Pro Longen, tror jeg er noe av det beste man kan få av tilsetning på markedet. Dette kan vi kompansere ved å . Det er et skikkelig lurium som virker.


Jeg har selv brukt dieseltilsetning i mange år, men først og fremst på bil. Hensikten med eksperimentet mitt var å finne den beste emulgatoren. Har du ikke gjort dette og den ikke har gått så langt så kan det være forsøket verdt med en sånn dieseltilsetning til noen tiere fra f eks Bilekstra. Så hvis du ønsker å forbedre motoren og gir. Når det gjelder diesel og Norge, har jeg alltid hørt at den beste dieselen exporterer vi.


Resten som nesten ble fin, eller bånnrasket blir solgt her. Vår beste dieseldyrdreper! Noen kjappe søk her og så får mann lettet på lokket.

Genialt system, andre biler burde også vite sitt eget beste. Kjøp fra: Bilpleiekongen AS. For større fartøyer er den beste måten (økonomisk og sikker) resirkulering på tank før og under bruk.


I dag prøvde jeg Alron dieseltilsetning på tanken :yeahhh: . Disse motorene er utviklet for å fungere på sitt beste når de er rene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg