onsdag 19. april 2017

Lufttrykk lavprofil dekk

Skal jeg bruke det som er anbefalt til bilen? Bruk omlag prosent høyere trykk enn oppgitt. Fordi lavprofildekk vanligvis er bredere enn . Jeg ville lagt meg minst over trykk for maks last i brukermanualen med lavprofildekk.


Hvofor anbefales høyere dekktrykk bak? Lufttrykk i dekk - Annet om bilpleie innlegg 21.

Hjelp til dekktrykk - Småprat innlegg 27. Bufret De fleste sjåfører vet at dekktrykket må sjekkes regelmessig. Det å velge et høyere lufttrykk for å spare drivstoff er imidlertid ingen god idé. Jeg har hørt at luftrykket skal være høyere på slike lavprofil dekk , er det noen som vet hvilket lufttrykk som er anbefalt for denne profilen?


Dekk og lufttrykk innlegg 6. Forum › Teknisk › Teknisk Bufret Lignende 5. Lavprofildekk trenger mye høyere trykk en vanlige dekk. Sommerdekk lufttrykk innlegg 31.

Angående lufttrykk ved overgang til lavprofil ? Flere resultater fra bimmers. Dekktips 2: Hvilket luftrykk skal det være i dekkene? Dekkanikeren) dekkanikeren.


Feil lufttrykk , farlig og lite miljøvennlig. Har du dekk med lav profil (fra og nedover) kan også slitasje på midten bety for lite luft. Bilen vagler som en gammel amerikaner nå føler jeg, og tenkte at det kanskje kunne være lite luft i dekkene. Bilen ble jo levert med (eller var det 16) tommers . Siden hjulet fikk luftfylte dekk for rundt 1år siden, har det skjedd en.


Har dekkene lav profil kan man gjerne ha lufttrykket som er oppgitt for . Bilene våre får stadig bredere og lavere dekk. Samtidig vet vi at flere og flere bilførere slurver med å kontrollere lufttrykket i dekkene. Men igjen, lavt trykk i lavprofildekk gjør at det skal mindre til for å bulke. Bil: Hey- har skaffa meg nye felger med nye lavprofildekk. Sjekka lufttrykket idag, det lå på rundt 3. Det anbefalte lufttrykket er nesten alltid forskjellig for for- og bakdekkene.


Dersom du er usikker på din bils lufttrykk så bruk noen minutter på . Innovasjon › Dekkfakta Bufret Lignende For sommerdekk anbefaler vi å bruke det lufttrykket som står i instruksjonsboken som følger din bil.

Dette er en trend en ser både i Norge og i hele Europa. Har man lavprofil sommerdekk anbefales høyere trykk. Noen som vet hvordan lufttrykk det bør være på disse dekkene ? Et lavprofildekk skal ha mer luft enn et normal dekk. Dekket er konstruert for et bestemt lufttrykk som får frem de beste egenskapene.


Vi har nettopp montert Nokain TRI industri dekk fremme. Jostein, det kan være forskjel på de 14Rog de nye lavprofil dekkene , .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg