mandag 24. april 2017

Punktert vindu forsikring

Et punktert vindu bør repareres omgående, men husk at det mest sannsynlig ikke er nødvendig å skifte hele vinduet. Det holder å skifte glasset. ProbleIsolerglasset er punktert , og årsaken kan være råte i bunnlista. Bunnlista – som holder ruta på plass i bunnen – er det kritiske punktet i vinduet. Velger du Husforsikring Ekstra er de største fordelene at den dekker.


I sommer kjøpte vi et hus.

Nå i ettertid viser det seg at flere vinduer lekker inn vann ved regn, samt at et vindu er punktert. Lekkasjen er vi redd har ført til fukt og. Er villaforsikring en nødvendig forsikring for alle eller kan du klare deg uten? Det gjelder ofte også punktering av isolerglass.


De fleste har en innboforsikring , men hva dekker den egentlig? Vi har sett på begrensningene i de ulike forsikringsselskapenes vilkår. Det samme gjør et ødelagt vindu.


Enten du må bytte vinduene før vinteren kommer, eller trenger å . Jeg oppdaget nettopp at det ene vinduet på kontoret mitt ar dogget på innsiden.

Hvalstad-paret skulle ha reparert fem-seks punkterte vinduer. Reparatøren gikk løs på 29. Vår husforsikring ekstra dekker enda flere typer skader og har høyere beløpsgrenser for erstatning. Få svar på ofte stilte spørsmål om skade på kjøretøy, reise, hjem, liv og helse, båt, dyr og rettshjelp.


For å gi deg en best mulig forsikring , samarbeider vi med Norsk Hussopp. Var tenkt å bytte vinduet til neste år til ett med mindre varmetap, men synes nå likevel. Det er jo også en grunn til at vinduet er punktert.


Noen snakker om PUNKTERTE vinduer , uten at jeg vet hva det betyr. Dekker punktering av vindu. Hytteforsikring dekker de fleste skadetilfeller.


I tillegg kan du få opptil rabatt hvis du samler dine forsikringer hos oss. Råte- og skadedyrforsikring dekker i tillegg: . Kjøper du If husforsikring kan du være trygg på at huset ditt er riktig forsikret. Sjekk dekning og pris på ditt hus hos If Skadeforsikring Norge! Det er også på det rene at syv vinduer er punkterte.


Punktering er ikke en forsikringsak , men mange borettslag tar ofte regningen rundt. Er selve vinduet og karmen i god stand er det lønnsomt og kun bytte glass .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg