mandag 10. april 2017

Høiax varmtvannsbereder sikkerhetsventil

En varmtvannsbereder varmer opp vann til en ganske høy. Da er det en sikkerhetsventil som slipper ut varmtvann til trykket er normalisert. FØLGENDE GJELDER SAMTLIGE VARMTVANNSBEREDERE FRA HØIAX.


Bereder er utstyrt med sikkerhetsventil på 9MPa (9bar). Ved montering av bereder må det tas hensyn til at ekspansjon ikke kan skje. Den nye sikkerhetsventilen løser ut ved et høyere trykk: veggene i vvb må ta opp.

Mangler: høiax Hvorfor drypper sikkerhetsventilen på berederen min? Dette skyldes normalt at en sikkerhetsventil står og lekker litt. En sikkerhetsventil på en bereder har som funksjon å slippe ut litt vann når trykket . Sikkerhetsventilen i den nye berederen har gjort jobben sin.


Og uten sikkerhetsventil , ville berederen begynne å lekke et eller annet sted. Avløp fra sikkerhetsventil. Problemer med varmtvannet?


Talsperson for Skikkelig rørlegger og daglig leder og rørleggermester ved. Dersom du senker temperaturen på varmtvannsberederen for lavt,.

IKKE RØR BAK HER: Dette er varmtvannsberederens sikkerhetsventil. Berederen tømmes enkelt gjennom egen plugg på Secur sikkerhetsventilen. Høiax titanium 3liggende bereder.


Montering og tilkobling av ny bereder. Om det er tilbakeslagsventil eller sikkerhetsventil i huset, så kommer det tillegg for . Gå til Ekspansjon og drypp fra sikkerhetsventilen - En annen mulig årsak til drypp fra varmtvannsberederens sikkerhetsventil er dersom en ikke har . Utstyrt med Aquatemp blandeventil og sikkerhetsventil , og egen plugg for . Arne Vold-Johansen hos Høiax. Benkeberederen er utstyrt med Aquatemp blandeventil med sikkerhetsventil. Alle modeller er utstyrt med Aquatemp blandeventil og sikkerhetsventil. Mål: H: 7x B: 4x D: 4mm.


Les mer om Titanium Express ECO 2bereder. Aquatemp ett- rørs blandeventil og sikkerhetsventil med egen plugg for tømming av bereder. VELG VARMTVANNSBEREDER TILPASSET DIN HUSHOLDNING.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg