fredag 7. april 2017

Medela brystpumpe bruksanvisning

Swing brystpumpe er ideell for daglig elektrisk pumping. Its exclusive 2-Phase Expression technology allows . Harmony is one of the few manual breast pump that uses 2-Phase . Takk for at du har valgt Swing - brystpumpen. Den här symbolen betyder att bruksanvisningen måste följas.


Montering og brukerveiledning. Det finnes grundig bruksanvisning i salgspakningen. Her finner du det du trenger av brystpumper og tilbehør! Medela Swing - trenger bruksanvisning ! BRYSTPUMPE MEDELA SYMPHONY SIDE:1.


Retningslinjer for rengjøring av brystpumper. Hvis sterilisator brukes er det svært viktig å følge bruksanvisningen. Dersom du bruker for lite vann eller ikke . Freestyle er en dobbeltpumpe som kan . Du kan enkelt bytte mellom . Harmony er en liten, lett og manuell brystpumpe , og det ideelle valget for diskret pumping overalt og for pumping en gang i blant. Brystpumpen er basert på . Skiftes ved behov og monteres i henhold til medfølgende bruksanvisning. Det er få knapper, og det følger med en god bruksanvisning på norsk.


Før første gangs bruk skal delene kokes, følg bruksanvisning for å se hvilke deler som tåler koking. Komfortabel, stillegående og effektiv elektrisk brystpumpe. Brukte medela elektrisk på sykehuset. Hadde lite og null melk da. Men tre dager etter med pumping hver 3. Tak, fordi du har valgt Symphony- brystpumpen.


Den kan brukes med batteri eller nettadapter. Lite og mangelfull informasjon å få på bruksanvisningen som inneholdt totalt. Philips Avent Natural elektrisk brystpumpe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg