onsdag 26. april 2017

Norsk standard trelast dimensjoner

Alt konstruksjonsvirke fra . Valg av dimensjon er avhengig av bruksområde og må velges i ihht. Lekter og rekker leveres i fallende lengder, det vil si at lengdene varierer. Bufret i standarden NS -EN 338.


Konstruksjonsvirke er trelast som er sortert med hensyn til styrke.

Dimensjoner og dimensjonering. Samlingen inneholder alle norske standarder innenfor ICS 79. ProduktinformasjonVis innhold av samling. Byggmakker har konstruksjonsvirke av ulike typer til ulikt bruk.


Handle enkelt på nett - hent i butikk. NS - merket er et kvalitetsstempel, og garanterer at kravene i gjeldende norsk standard. Regelverk for visuell styrkesortering er gitt . Vi er et sagbruk i Hønefoss som lever bl.

Forelesningen vil handle om dimensjoner , materialegenskaper og begreper i forbindelse. FDV Trykkimpregnert Ikke bærende trelast av . De fleste dimensjonene blir også produsert i impregnert trevirke som C24. AB ( trelast for bruk over bakken). Alternativt foregår sorteringen maskinelt etter NS -EN 519. Standard dimensjoner for konstruksjonsvirke:.


MAXBO har trelast som listverk, panel og kledning til lave priser og hjemlevering. Kjøp på nett eller i butikk. Andre dimensjoner i fingerskjøtt er bestillingsvare, leveres eksakt kappet i lengdeintervaller. Norsk byggtjeneste oda as.


Hvilken dimensjon må trebjelken ha for å tåle belastningen? Dette bladet gir opplysninger om dimensjoner , material-. Størrelser, tillatte avvik. Bjelkelagstabellen som app.


Her har vi samlet konstruksjonsvirke og annen høvellast som rekker, lekter,. Trelast og tyngre byggevarer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg