tirsdag 18. april 2017

Vannpumpe sugehøyde

Liten og lett pumpe utstyrt med miljøvennlig Micro 4-takts motor. Som rørlegger har jeg jobbet mye med vannpumper , både. Tommelfingerregelen er at grensa for sugehøyde er - meter uansett hvor stor.


Naturvitenskap: Jeg går VKBrønnteknikk og som kansje ikke alle vet, . Valget av vannpumpe er helt avhengig av formålet den skal brukes til.

Overskriften sier vel alt. Jeg vil ha en pumpe jeg kan bruke til dette, så jeg kan få friskt vann hver helg, når stampen skal brukes. Maks teoretisk sugehøyde er 9. I praksis vil 6-m være grensen.


Og få en med tilstrekkelig sugehøyde. Vannpumpe Motoreffekt: 800W. Anslutninger: utvendige gjenger. Sugeledning: Ø25mm innvendig .

Alle Honda vannpumper er konstruert for å flytte vann raskt og effektivt. Ring og bestill Honda vannpumpe på tel. VANNPUMPE MED TANK LEO ltr. Men han ble overrasket over at det . En serie rimelige pumper for lettere pumping og lensing av foruenset vann med partikler opp til 5-mm.


Innkoplingstrykk: bar- . I en hydraulisk krets kan netto positiv sugehøyde (NPSH) referere til en av følgende parametere i analysen av kavitasjon: Tilgjengelig NPSH (NPSHA): Et mål på . For vanning, lensing av brønner, kjellere og lignende. Løftehøyde maks: meter. Plassere vannpumpen på et støtig og jevnt underlag.


Ved mer enn meter sugehøyde brukes en logaritmisk faktor for å beregne trykktapet. Med er sugehøyde på meter blir trykktapet: (x 2) x = psi. Sugehøyde og løftehøyde på m. Whale er svært stillegående pumper for volt.


I virkeligheten er den litt mindre på grunn av trykktap i slangene. Leier ut elektrisk vannpumpe med 5m sugeslange. SpESIfIkASjonER vAnnpuMpE.

Type væske Ekstra tungt sedimentert vannpumpe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg