fredag 21. april 2017

Skjøtehylse eksos

Universal eksos deler i den valgte diameter som kan brukes til å bygge eksosanlegg til de fleste biler. Her tilbyr vi rette rør, ben katalysatorer , lyddempere, . Selges i forpakninger med . Eksos - Universaldeler - Bil - thansen. Spesifikasjoner: Muffe 1mm.


Opptil - LAVERE PRISER og RASK leveringstid.

Klikk her for å se våre bildeler til Vw på nett. Systemene som beskrives i denne delen brukes til avtrekk av eksos fra stil lestående. Dermed er den skjøtehylsa jeg har kjøpt overflødig.


Skjøtehylse , galvanisert stål, med slangeklemme og gummibånd. Mangler: skjøtehylse Rep sett eksos – Elektrisk klesrulle varm elektrisk. Kjøp Eksosanlegg til din Audi.


Overgang mellom RJ(vegguttak) og coax (TV). Dobbelt eksosavsug fjerner eksos fra to kjøretøy samtidig, eller fra kjøretøy med to. Perfekt til å bygge ditt eget eksosanlegg.

Alle eksos universalt (3produkter). Vi lagerfører alt du trenger til et komplett . Det er ikke veldig vanskelig. Som tittelen sier, noen gode tips.


Nå MÅ jeg ha nytt eksosanlegg – Bil . Velkommen til Berner - Ledende europeisk leverandør til bil- og byggebransjen. Kopper kabelsko og skjøtehylser. Mekaniske skjøtehylser og kabelsko. Har lenge vurdert toms eksos men er litt treig av meg da. Jif Båtshampo er effektiv mot rester av eksos , diesel og bensin, samt rengjøring av vannlinje og sorte striper.


Dette spleiset vi med enn skjøtehylse. De GTI Turbo anleggene jeg har sett har ikke hatt noen skjøtehylse. Kjører tidlig fra jobb for å rekke bilens eksosanlegg som skal skifte . Men du får også vanlige skjøtehylser med isolasjon rundt som. D Da forbrenner man alt som finnes av bensin og med . Montering av eksosanlegg , letter montering . For jeg tror ikke Chris her satt på skjøtehylsene over.


Effektive, støysvake og luktfrie.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg