fredag 14. april 2017

Egr kjøler pris

Andre sier man kan demontere og rense kjøleren med spesialkjemikalier til en langt rimeligere pris. I begge tilfeller vil man trolig få samme . EGR -ventilen er visstnok tilkoplet en kjøler , og det er denne Møller sier må skiftes. Resirkulering av eksosgass ( EGR ) motorene bruker kjølevæske å senke temperaturen i eksosen.


Du må skifte ut egr kjøler på bilen din, og dette er en omfattende jobb som koster penger, slik du har fått erfare.

Veldig vanlig at dette skjer på . Det kan derfor være smart å sjekke prisen både på piratdeler og å. Jeg vil anta at du har en lekkasje på EGR - kjøleren din, ettersom den skal . Drivstoff og motorstyring › Eksosrens › EGR -ventil. Vi tilbyr et stort utvalg. Bilen min er en Skoda Octavia, 1. Kvalitet: Ring for kvalitet.

Feilinnstilte dyser, feil på motorstyringen, nedsotet EGR -ventil, manglende. Kjøp lavprisede AGR Kjøler for VW AMAROK enkelt på nett, og billigere enn veiledende priser. Sammenlign og spar med vår lave pris ! Mangler: kjøler Feil på EGR-kjøler? Motor, trafikk og maritimt › Bil Bufret Lignende 10.


VW-forhandler i Bergen, ga prisoverslag på 21. Opptil - LAVERE PRISER og RASK leveringstid. Medlemmer forteller oss at de blir bedt om å skifte EGR -ventil før programvare- oppgradering kan gjennomføres, og at de selv må betale . L Diesel 1HK til en rimelig pris. EGR Ventil til MANUF_NAME Tiguan I (5N) 2. Kjøler , avgassresirkulering ORIGINAL PART med EGR -ventil stål. Eksoskjøler - VW GOLF VI (5K1) Diesel 1. Rimelige priser , rask levering, god kundeservice.


Sorter etter: Pris Lav-Høy. Shop siste mote hos Ellos til gode priser. Velg blant mengder av damemote i sesongens farger og modeller.

Ikke vanlig feil, men har en bil nå som må bytte egr kjøler. Handle enkelt online hos ellos. Møller være behjelpelig verken på pris eller arbeid.


Ikke noe om pris gitt til meg på forhån og spesielt ikke at total . På disse sitter egr og kjøler sammen, i tillegg må man ut med dpf for å få ut. EGR ventilen tar cirka 15min og da stresser man ikke for å si det. Eller i det minste få en redusksjon i prisen i form av goodwill.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg