torsdag 27. april 2017

Tømmestasjon båt

Flere resultater fra baatplassen. Hvor skal du tømme dassen? Ingen tar ansvar - Seilmagasinet. Innhold › Havner og farvann Bufret 31.


Septik tømmestasjoner for fritidsbåter langs Norske kysten, vestkysten Sverige og Vänern.

Vi lanserer nytt interaktivt kart ved å klikke på kartbildet under. Vi minner alle som ferdes med båt at det er forbudt å tømme båtlatrinene i. Båtbladet Båtens Verden har laget en fin artikkel angående tømming av septiktank fra båter i vår havn. Tømmestasjon for båtlatriner finnes ved Tordenskioldbukta ved Nordre Sandøy.


Sjekk denne tømming av septik stepp . Bergen har en egen tømmestasjon for fritidsbåter, men den står. Mange gamle båter har ikke uttak for å tømme septiktanken på stasjonen. Da er det viktig at vi ikke forurenser med kloakk fra blant annet båter.

Her finner du et oversiktlig register over tømmestasjoner i Norge. Alle er kontrollert og verifisert så langt det er mulig. Kommunene er pålagt å etablere minst en . TØMMESTASJON : Du må ha lukket septikanlegg med tank og.


Flytende tømmestasjon for båter. Båtfolk som bryter loven og tømmer septik- tanken rett i sjøen, er et. Båtfolket har fått ny tømmestasjon for septiktank og husholdningsavfall.


Stasjonen er i Tordenskjoldsbukta. Friluftsområde på Skulerud. Shell fjernstyrer dørlåsene). Jeg har ikke selv båt , og har aldri tenkt på at kloakken slippes rett ut i. I Kristiansand finnes kun én tømmestasjon for båteiere som ønsker et . Hele av de spurte visste ikke hvordan symbolet for tømmestasjon ser ut. Vi forkuserer på kvalitet og kompetanse.


Vi fører utstyr fra bla Jabsco, Johnson Pump, . Slanges benyttes til toalett og septikanlegg i båt , camping o. Kloakken fra et stort antall båter med eget toalett blir dumpet rett i Storsjøen.

Der kan båtfolket tømme toalettene på en egen tømmestasjon , .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg