onsdag 12. april 2017

Hjelpemiddel toalettsete

Hjelpemidler som festes permanent på toalettskålen, og som brukes for å øke høyden på setet. Monteres med bolter på samme måte som et vanlig toalettsete. Seter som festes til toalettskål eller -stol.


Festes i toalettet med to justerbare braketter. Passer de fleste toaletter.

Toalettforhøyer med armlen som kan felles opp. Max brukervekt 1kg - alle produktopplysninger. Ergonomisk, behagelig utforming. Sklisikring gir sidestabilitet. Et meget godt hjelpemiddel for rullestolbrukeren.


Når barnet ditt skal slutte med bleie finnes det praktiske hjelpemidler som gjør toalettbesøetk enklere og mindre skummelt. Krakken er et bra hjelpemiddel for å nå opp til toalettet, vasken eller annet.

Askim kommune har ansvaret for utlevering av hjelpemidler. Lilltoa toalettsete er laget i lakkert treverk. Vi tilbyr sanserom, kuledyner, sansestimulerende hjelpemidler og utstyr til lek og aktivitet for personer med funksjonshemming i alle aldre.


Jeg selger et toalettsete fra Baby-Björn. Det er veldig pent brukt og har ingen flekker eller. På samme sykehjem, med samme tilgang på hjelpemidler og noenlunde samme. Mulighet for høydejustering av toalettsete er å foretrekke.


Tilpasning av bolig for eldre og funksjonshemmede er en nødvendighet for at flest mulig skal kunne bo selvstendig i eget hjem så lenge som mulig. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser!


Puter og kuledyner er gode hjelpemidler for sansestimulering, som også. Enkel å justere størrelsen slik at den passer alle toaletter. Svan Lift er et hjelpemiddel for de som har behov for hjelp ved forflytning til og fra.


Hvem har krav på hjelpemidler og hvor får du hjelp? For å få hjelpemidler via.

Da kan det være for sent å ta i bruk hjelpemidler som ville gjort. Gala er uten veggprofil, men med solide hengsler i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg