tirsdag 10. oktober 2017

Biotex håndvask

Særdeles velegnet til hurtig klatvask i hånden. Bio–tex Håndvask indeholder på samme måde som Bio–tex White og Bio–tex Color biologiske enzymer. Bio-tex Håndvask (Blå) er utviklet for å vaske for hånd og for å legge i bløt.


Bio- tex Håndvask inneholder biologiske enzymer og kan brukes på de fleste typer . Varene får du utlevert, ferdig pakket, på en måte som passer deg.

Fjerner flekker og bevarer fargene. Det kan være en god idé at sætte beskidt tøj . Da må du ty til en go gammeldags håndvask. Spesielt hvis du har fått flekker på tøyet. Flekkene bør nemlig fjernes før det har gått et par uker.


Har tidligere bare brukt appen i USA. Da pleide jeg ikke å se noen profilbilder når jeg hadde slått av vis meg på Tinder, men det får jeg nå. Husk å kjøpe et vaskemiddel som egner seg for håndvask.

Her i Norge kan du kjøpe feks Blenda pulver, det må ikke være Biotex. Lurer på hvor man får kjøpt sånne små porsjonspakninger med Biotex. Har prøvd flere matbutikker, . Skulle det derimot bli nødvendig så tåler dagens ull ganske mye så lenge vi snakker om håndvask , men biotex er faktisk ullets verste fiende.


Biotex , håndvask pulver er fint produkt. Ikke varmere vann en grader, spebarns melk sjekken :D. Priser vises kun hvis du er innlogget. Vi har testet midlene fra Bio-tex , Vanish og On The Spot. I denne testen har vi prøvd ut to spesialmidler for flekkfjerning (for håndvask ), og for . Levering direkte til døren, nemt og ligetil.


Kan det brukast i vaskemaskin også? Det står håndvask på pakken, men om eg tømmer dosen i kammeret, så fungerer det også? Brug blå bio-tex til håndvask og iblødsætning af både hvidt og kulørt tøj.


Blå Bio- tex har et højt indhold af biologiske enzymer og vaskeaktiver og klarer selv de . Inneholder ikke parfyme, og er dermed godt egnet for allergikere. Indeholder biologiske enzymer, men ikke blegemidler og optisk hvidt.

Bio-Tex Blå Håndvask 5g. Bio Tex -vaskepulver er laget spesielt for håndvask av klær, og løser seg raskt opp i vann. Kommer i praktiske porsjonspakninger.


Dagligvarer på nettet - spring køen over.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg