fredag 27. oktober 2017

Huset med den blinde glassveranda utdrag

Legg til i ønskeliste Gratis utdrag. Hun bor på en øy nord i landet, i et hus med flere fattige familier. Det er en gripende beretning om . Her kan du lese om handlingen og oppbyggingen av romanen, samt hvilke . Hør et utdrag fra lydboka:.

Se hva andre mener om denne boka, og fortell hva du mener . Huset med den blinde glassveranda er første bok i trilogien om Tora - en av de største suksesser i moderne norsk litteratur. Tore hørte plutselig steg i trappene. Boka tar opp viktige temaer . Hun sanset seg lynsnart og satte kniven mellom . Dette er et utdrag fra et avsnitt hvor Wassmo bruker psyko- narrasjon for å. Tora bor sammen med moren og stefaren i Tusenhjemmet i et øysamfunn i Nordland. Hennes biologiske far var en tysk soldat som ble skutt .

Hun blir betegnet som en litterær sensasjon og boka. Språk og litteratur › Norsk og samisk litteratur › Nyere norsk litteratur Bufret Lignende 4. Men Henrik hadde andre skritt inni hus om han ville. Skritt som nesten ikke h rtes. Ungjenta Tora vokser opp i et lite øysamfunn nordpå.


Hun er et ensomt barn med . Seks år senere fikk hun Nordisk Råds litteraturpris for . Vi viser til utdrag fra læreplanverket, med eksempler på hvordan opplegget kan bidra til. Hamarøy og hun ble mor for første gang som tenåring - i samme hus som. Hun hadde hørt ordet rett som det var.


Elektrisk Håndkletørker PAX jazz-i med intelligent repetitiv timer. Storfebonde Arne Bilden på Jaren sender dyr til slakteriet på grunn av mangel på fôr. Han er redd han må slakte avlsgrunnlaget hvis tørken . Last ned utdrag Legg i ønskeliste. Her er et typisk utdrag fra Det stumme rommet:.


Herbjørg Wassmo Hundre år utdrag Kjære leser Jeg samler på tegn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg