mandag 30. oktober 2017

Dekkbord dimensjon

Finnes det noen tommelfingerregel for hva som er vanlige dimensjoner for vindskibord? Vil tro at tykkest mulig er best, for å unngå vridning osv . Vindskier og dekkbord er rammen rundt huset. Disse detaljene er svært utsatt for vær og vin og krever oftere og grundigere vedlikehold enn veggene. Dessuten tjener vindskiene som underlag og spikerslag for dekkbordene , som skjuler tekkingens. Avstanden mellom dem må tilpasses og deles . Rektangulære kledninger blir også benyttet som vindskiebor hjørnekasser, dekkbord og utvendig . Dekker åpninger og overganger, og gir en enkel og stilren overgang.


Dekkbordet leveres i en rekke dimensjoner. Denne filmen viser hvordan du setter opp vindskier og isbord: riktig lengde på lektene, kutte forkantbord. Anbefalt dimensjon på sløyflekt er 23xmm og minimum. Skottrenne skal monteres etter renner og over takfotbeslag.


Vi hjelper deg med anbud på dekkbord. Bredde 150mm tykkelse 22mm antall lm. Skifte vindskier og dekkbord på tak. Ytterkanten av terrassen avsluttes med bord på høykant, gjerne i dimensjon 30- x. Ved å benytte underliggere av trykkimpregnert virke,f eks i dimensjon 22×9.


Fei med kost og skyll, men utvis varsomhet på tretekking, shingel, takbelegg og bestrødde stålplater. Ikke glem løv og skitt under dekkbordene. Er snølasten mer enn 2kg pr.


Dermed blir det regntett, og dekkbordet foran kan lett tilpasses dekkbordet på siden. Moelven AS leverer tretak i varmebehandlet furu i dimensjon 20x1mm. Støpte spor i sideflatene for plassering av dekkbord. Startblokken er laget av . Pallene er laget med tre åker(48x100mm) og dekkbord (22x100mm), på oversiden og fire.


Andre dimensjoner på materialene kan leveres dersom du har egne. Utvalget av terrassebord er stort og mulighetene er mange. Vi har både vedlikeholdsvennlige og vanlig CU. Avpass dimensjonene på leveggen etter forholdene på stedet. Sørg også for at endeved som stikker ut eller opp i luften blir dekket av hatter eller dekkbord.


Leveres i dimensjoner : 1x 1mm og 1x 2mm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg