mandag 9. oktober 2017

Trinser for tau

Tau skiller seg fra andre konstruksjonselementer ved at den geometriske formen påvirkes av belastningen som virker på tauet. En trinse er et hjul med spor som . Med denne modellen kan du løfte deg selv ved hjelp av taljer og tau. En talje består av en eller flere trinser som tauet går over. Til høyre på figuren har vi forenk-.


Løse hjul fra øog opp til ø250.

Vi leverer ikke trinser for tau eller wire. Trinser fra øog opp til ø250. Se vårt store utvalg på Addnature. Kan festes direkte i relingslisten eller et pad-eye. Stroppen gjør at blokken kan rotere fritt eller ligge flatt på dekket.


BRS har en velprøvet cam-pro. BAS Maskinutleie leier ut maskiner og utstyr til prosjekter innen bygg og anlegg. Vi har et bredt utvalg av maskiner og utstyr for utleie.


Her kan du se maskiner og.

Side-Power Midi 2ankervinsj - 12v - 600W. Passer til taubaner, men kan også brukes til heisesystemer. Kan brukes til fart opp til meter per . Dobbel trinse uten kulelager for bruk på kabel eller tau. Når trinser brukes i en kran, kalles den gjerne for en talje eller blokk.


Tyngden som henger i kroken, fordeler seg nå på to tau. Rock Exotica Omni-Block 1. Bryteblokk mm trinser Bryteblokk med 25mm trinse. Symmetrisk eller asymmetrisk konfigurasjoner - til skiver. Slitasje remse i rustfritt stål forhi.


ISC sin trinse med låsekam kommer med en innebygdd klemkam som automatisk fanger lasten mens du løfter, drar eller strammer et tau. Grivel Roller Twin gate trinse. Tau er en enkel form for løfteredskap. Løfteredskaper brukes ved transport og håndtering av varer eller flytting av gjenstander, og også ved utførelse av . Talje bestående av to trinser og tau. Effektiv, dobbel trinse for bruk på tau og kabler.


Strekkraften i tauet er like stor på hver side av trinsen. Vi forutsetter at trinser er fullstendig fri til å rotere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg