fredag 13. oktober 2017

Konsollbord med skuffer

Hvitmalt konsollbord med skuffer. Marie konsollbord med skuffer i hvit og beiset med white wash. Barcelona konsollbord med skuffer i keisertre og hvit. Oslo konsollbord fra Tvilum. Konsollbordet passer perfekt til resten av Oslo- serien.


Paris konsollbord i klassisk og elegant design.

Bordet har skuffer til oppbevaring. Klassiske møbler til en god pris. Soft close- skuffer med fullt uttrekk. Componibili skuffer , hvit. Tray Table bord 60x, svart.


Eik med hvite skuffer i bjørk. Passer perfekt i en entre eller som ekstra . TREVERK: Sort, antikk brun eller .

Dette konsollbordet fra vår Eastside- kolleksjon er et nett og praktisk bord. Vårt konsollbord har et enkelt, stilig design og vil sette et rustikt preg på stuen, spisestuen, gangen, osv. Vi har konsollbord i metall, tre,. Den består av en rekke produkter og leveres i hvit og hvitoljet eik. Med et stilrent nordisk design har . Maijke konsollbord med skuffer og hjerte grep i hvit i et flott og enkelt design.


Her får du et lekkert bord som du kan sette i entreen, soverommet eller som et lite. Materiale: massiv furu, FSC-sertifisert. Sjekk priser på konsollbord skuffer. Sammenlign priser i mer enn 3butikker!


Kjøp konsollbord skuffer billig i nettbutikkene. Miljøbilde av Flair konsollbord. Det finnes konsollbord , nattbord og kommode i samme serie. Vi holder til i Nordhordland utenfor Bergen. Hyllen Pont er inspirert av brukonstruksjoner.


Sterk og solid trosser den ingeniørkunst med en elegant, men robust design. Overflaten er i sort pigmentert og lakkert eikefiner .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg