tirsdag 10. oktober 2017

Ving lesvos

På en reise til Lesvos kan du velge mellom seks ulike reisemål – alle med gresk hverdagsliv, herlige strender og vakker natur med grønne skoger og . Bestill en reise til ouzoens hovedstad Plomari og få en ferie i et levende lokalmiljø med god mat og en herlig strand – Agios Isidoros - bestill reisen din til Plomari . Vings hotell i Plomari er ikke store luksushotell, men de er svært godt likt av gjestene våre. Velg mellom rom eller leilighet på et av de små, . Anaxos er det minste av våre fire reisemål på nordkysten av Lesvos , og stedet.

Molivos er en romantisk middelalderby med trange brosteinssmug og en stemningsfull havn - bestill reisen din til Molivos (Hellas) hos Ving. Under en resa till Lesbos kan du välja mellan sex olika resmål, alla med grekiskt vardagsliv, härliga stränder och vacker natur med gröna skogar och . Lesvos med små badebyer og et hyggelig prisnivå er blant Ving sine sommernyheter neste år. Bekveme pakkereiser til utvalgte hotell på Lesbos.


Sammenlign og bestill charterreiser til Lesbos , Hellas. FOTO: Foto: Ving – Mallorca – ingen over og ingen ved siden av. En av sommerens reisenyheter fra Oslo er den greske øya Lesvos.


Gode priser på charter til Lesbos , fly til Lesbos og hotell i Lesbos.

Lesvos har vakre landsbyer, koselige tavernaer og en herlig gresk atmosfære. Ving og var på ferie der med familien for et . Norges største feriearrangør øker antallet Hellas-reiser med prosent neste sommer. SJARLesvos omtales gjerne som Hellas slik det var før i tiden,.


Både Apollo og Ving lanserer Lesvos som nytt reisemål i sommer . Vi bodde i badebyen Petra,og reiste med Ving. Vi skal reise tilbake til . Da reiste vi med Ving , og var i to uker! I år skal vi tibake til denne flotte øya.


Maren Norløff, som til daglig jobber som reiserådgiver i Ving , tok med. GRESK ØYFAVORITT: På Lesvos møtes du av det ekte Hellas med . Ett av reisemålene du kan legge ferien til er den greske øya Lesvos , som endelig er tilbake i Vings program. Eller Parga, Kreta, Lesvos eller Rhodos for 1. Skala Kallonis, Lesvos , Hellas.


Flying Directly to Lesvos Island - Mytilini International Airport Odysseas Elytis ( MJT). The company Ving (Thomas Cook Group) offers direct charter flights from.

Ving har økt kapasiteten med prosent i forhold til i fjor, og salget er totalt opp 237. Mer info: Ving , Tui og Apollo har charter til Korfu fra Oslo. Mer info: Apollo og Ving har charter fra Oslo til Lesvos. Melder du deg på innen fristen 1. Lesvos er øya for deg som liker det autentiske greske.


Ving reisebyrå kommer tilbake med detaljer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg