mandag 23. oktober 2017

Eksos stuss

Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. Alle eksos universalt (3produkter). Endestusser og sluttlyddempere.


I all hovedsak levert med universal innfestning - gjør montering mulig på de aller fleste bilmodeller. En enkel oppgradering til .

Diesel stuss med Karbonfiber look. Passer våre dieselstusser. Potten har inngang og endestuss. Vi har lavest mulig pris på våre kvalitetsprodukter.


Bildeler til ulike bilmerker på . Lager: (Midlertidig utsolgt). Volvo Car Club Norway › Bilrelatert › Motor og gir Bufret Lignende 20. Eksos for reparasjon og ombygging.

Noen som har noen erfaring med hvordan det lønner seg å avslutte eksosanlegget mtp during i kupeen? Har merka det at hvis eksosanlegget . Blandebend til YM-serie med 22mm slange stuss. Beskrivelse av artikkelen. Hos traktorspesialisten Økonomi-deler finner du alt du trenger av traktordeler, reservedeler, hydraulikk og tilbehør til din traktor.


Toyota Landcruiser J1Cobra eksos stuss , 115x90mm, Landcruiser Jmod. Ved så stor fart, vil dette ha noen innvirkning på trykk ut av eksos ? Har selv en tresfjord der eksos er lagt ut under vann med stuss på . Jeg bytta bakre lyddemper og stusser med Hartge dobbel eksos. Ligger bilde i tråden på bilen. Vil bruke eksosanlegg men lurer litt på om eksosbend passer. Blir en litt annen vinkling på eksosstuss ut av sylinder og evnt lengden.


Crossover rør Turbo Chevy 5TD . Så lurer jeg på hvor store stusser som passer best og hvor handler jeg det fra? Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Presentasjon av spesifikasjon for WHRU og eksos systemet.

Header stusser bør være ekstrudert eller smidd slik at en kan inspisere sveisen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg