fredag 6. oktober 2017

Dab dab+

Tilleggstjenester reduserer tilgjengelig bitrate for lydkoding. I morgen forsvinner NRK-kanalene fra FM for nesten to millioner nordmenn. Men ikke fortvil: Du har allerede det du . DAB skulle aldri være noen kvalitetsbærer for lyd . På tide å bytte til DAB-radio – vi har alt du trenger!

I stedet får vi et digitalt radionett med betydelige fordeler, blant . Tuneren er 1 integrert i ditt iDrive CCC-system, og styres og opptrer som en original radio-tuner. Radio er viktig, uansett hvor du er. DAB to DAB med Service following.


DAB radio er kommet for å bli, og FM radioen er danket ut. Med en DAB mottaker trenger du heldigvis ikke å bytte ut hele stereoanlegget. Ikke gå i fella under overgangen til DAB.


Tabellen omfatter både DAB og FM-kanaler, men ikke nettradio.

Godt DAB -mottak krever en god antenne. For best mottak anbefales DAB -antenne med utvendig pisk. Har du tak av plast eller . Her er løsningene du kan velge mellom.


Uten bruk av FM- modulering . I nettbutikken har vi mikroanlegg fra Panasonic, Yamaha, Grundig, Philips og andre kvalitetsprodusenter. Med DAB-radio , CD-spiller og trådløs tilkobling kan du . Sammenlign priser på DAB-radio , FM-radio, Internetradio, Klokkeradio. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. A backlight allows the LCD display to produce crisp, clear text, . Et universalt DAB adapter er enkelt å montere, ofte på få minutter, og passer . Nå kan du få kjøpt og montert DAB -adapter hos NAF.


The Si463x single-chip digital receiver is a family of 1 CMOS digital radio broadcast receiver ICs from Silicon Labs. Vi hjelper deg med å montere ny digitalradio, DAB , i bilen din. Se produktutvalg og mer informasjon.


Med DAB kan du høre på radio uten skurring og du får flere tjenester som tekst-.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg