onsdag 11. oktober 2017

Polyetylen plate

PEH 5har gode mekaniske egenskaper, bedre slitestyrke PEHD og har utmerket bestandighet ovenfor syrer. Materialet er brukt i ulike bransjer, . Bergerud Gård tilbyr smeltestøpte polyetylen plater som er fleksible, vedlikeholdsfrie og som aldri råtner som kan brukes i alt fra landbruk til industri. Fordi det er plast tvers igjennom hele platen vil den bevege seg noe ved store. Til mekanisk industri leverer vi plater og boltmateriale i bla.


Polyacetal også i emnerør.

Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. PE er en materialgruppe med. Vi har tilgang på både plater , rør, bolter og spesialprofiler av bl.


Spørsmålet er hvem (helst konkret) som selger slikt? Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. These rigid filter elements are used in dust collectors and will . Et søk etter Rør, polyetylen ga treff i bedrifter. Du har søkt: Rør, polyetylen.


PE-HD finnes som ekstruderte halvfabrikata i plater og stenger.

De vanligste fargene er natur (hvit) og . Kilde: , den frie encyklopedi. Overflatebeskyttelse av plater med plastfolie ( polyetylen ). Svart stål S35 Norsok MDS-Y05. Alle vanlige tykkelser – 1mm samt diverse tykkere plater.


Teknisk: Trykkfasthetsklasse: kPa. Leveres også med fuktsperre for gulv på grunn. Dibond består av en kjerne av polyetylen og overflate på mm aluminium. Den tykke belegg av aluminium gir platen unike behandling evner mens materialet. Denne platen er en sandwich-konstruksjon, med to lag aluminium rundt.


Liming av polyetylen og polypropylen til tre, metall og mange andre materialer. Skruer: varmgalvanisert stål. Plater : varmgalvanisert stål. Kommer og i antistatisk utgave.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg