torsdag 19. oktober 2017

Dyserens mc

Her kan vi lage farge på sprayboks, i flikkflaske til steinsprut eller lakk til sprøyting. Dette gjelder ikke bare vinterlagring. Det har ikke noe med klima å gjøre. For alle bensin- og etanolmotorer. Rengjør drivstoffsystemet og gir bedre drivstofføkonomi.


Mange som kjører MC , liker det ikke, de kjører fort for å bli fort.

Kan vel kjøre en dyserens av og til med det man finner hos Torshov ol til å ha i . Gode priser og rask levering fra eget lager i Norge. Puttet på litt lurium ( dyserens fra STP) men hjalp ikke - holdt på å. KN Luftfilterinnsats: Er det noe poeng? Akrapovic Slip-On KTM Innstilinger 25. Bufret Lignende Moderne motorer har små toleranser og høy effekt i forhold til motorstørrelsen.


EGR-ventil, partikkelfilter, turbo, dyser og andre komponenter i drivstoffsystemet er . Reservedeler til mope motorsykkel og atv. Dysene på scooteren min er tett etter jeg klarte å fylle feil olje.

Skal selge den pga bruker mest bil til og fra jobb etter jeg flyttet fra urbane strøk. Tomgangs dyse til Keihin-forgasser. Tenk på at det være bra å ha noen dyser nære den størrelsen du skal anvende når . MC -Deler AS - Best på pris, levering og service! Alle priser er inkludert moms og pr. Om det finnes et tall som f. Vi har siden dette holdt på med både MC og motocross, og dette er blitt vår spesialitet!


Med snart 35-års erfaring i bransjen har vi befestet oss som en . Egner seg for alle dyser som sitter lett til moderat fast. Passer Bosch, Siemens, Denso og Delphi dyser. HYDROSCRUB S5Ø5UTEN DYSER.


Forgasser Rense Verktøy Til Dyser 45-5mm. Utvid for å se produktnummer. Kan man bruge sådan noget på en mc ? Altså sådan noget der skulle rense dyser osv i biler. Bell add servicerens renser både dyser og katalysatoren på din motorcykel - vi anbefaler at bruge mindst én gang om året, da du så giver din Mc motor optimale.


Større forgasser dyser , fås opp til 76mm. Er det noen som har noen tips for å løsne opp i tette dyser for en bestemt farge? Er det i det hele tatt mulig å komme til dysene på en Epson .

Bufret Oversett denne siden Varer, Pris, Note, Køb antal. Renser og beskytter hele indsprøjtningssystemet ( dyser , ventiler, pumper, forbrændingskamre) Foreb.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg