torsdag 12. oktober 2017

Skinnpute kremmerhuset

Lekre putetrekk i mange forskjellige farger, stoffer og stiler. Putetrekk både til sofaputer, pynteputer og andre puter. Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet.


Bytt varene gratis i butikk. SALG (. 76. ) Beste treff, Pris lav til høy, Pris.

Idag er det øs pøs og regn ute. Då er det godt å kunne være heime. Den runde puten er det min kjære mor som har heklet til meg på bestilling,. Gule og blå velurputer, fra kr 79.


Hodeskalle i gull, fra John André . Skinnpute 59- kremmerhuset Innerpute 7- kremmerhuset Gaby . Kid Interiør: Hjertepynt 4. Fiber Son putetrekk Dark Blue 50x- Lunehjem.

Men her falt det på velour i rust og militærgrønn samt ei lys rosa skinn pute. Lysestaker som er fiffa opp med brunt belte. Kremmerhuset : skinnpute 59- . Alltid hyggelig med litt forandring! Selger flott skinnpuff fra kremmerhuset kjøpt for år siden. Hester, buddha, lykt, skinnpute og skinnpuff!


Lykter, bord og skinnpute …” Find this Pin and . Jeg har så lyst på ei brun skinnpute til sofaen, helst i fargen cognac. Paljettpute, sort skinnpute og sølvskinnpute skal det bli av disse stoffene. Cognacfarga skinnpute - fra Bloomingville 2. Det så jo riktig så koselig ut å sitte i den skinn, pute og pledd kroken du har laget. Bolia skinnpute (krem hvit) selges. Keramikkboller fra Oliviers, kr.


Brun skinnpute som jeg har fått i gave for leenge siden. Han har hatt en stor skinnpute han har pleid å ligge på, men i stua syns jeg han . Finesse skinnpute i svart, stk Nappa skinnpute i svart,. Fotsengen har en skinnpute som gir god støtte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg