onsdag 20. desember 2017

Araldite lim tørketid

Ekstra sterk komponent epoksylim med lang brukstid. På grunn av lang brukstid fuktes overflatene til det som skal limes ekstra godt, noe som medfører økt . Hurtigherdende komponent epoksylim for generelt bruk. Limer de fleste materialer med unntak av fete plaster som polypropylen, polyetylen, teflon og silikon.


Justerbart innenfor timer.

Full holdbarhet etter timer. ARALDITE kjennetegnes som det sterkeste, mest holdbare limet på markedet. Parts repositionable for minutes. High temperature resistance (-30°C to 80°C).


Lim kan brukes på nesten alle materialer og under ganske ekstreme. Epoksylim hører til blant de virkelige tungvekterne når det gjelder limevne. Det kan brukes på stort sett alle harde materialer, for eksempel .

Det finnes nesten ikke grenser for hva du kan fikse med lim. Hovedproblemet er å orientere seg i det enorme utvalget av limprodukter. Meget sterkt to-komponent epoxylim for metall, tre, keramikk, hardplast mm. Blandingen kan brukes i ca time.


Litt lengre tørketid - lett å bruke når sammenføyningen skal justeres. Trenger tips til et sterkt hurtigtørkende lim. Da blir det nok epoxy ala araldite ellernoe.


Identifiserte relevante bruksområder for stoffet eller stoffblandingen og bruk som det advares mot. DP41 2-K epoxy, hvit, er et lettflytende konstruksjonslim. Kort herdetid og høy styrke. Lang aldringsbestandighet. Tåler statiske og dynamiske belastninger, høy.


Ettersom det er så sterkt, passer det også utmerket til å lime dårlig passende bruddflater med. Tørketid : 1–timer, etter timer er av full styrke oppnådd. Bruddet er pent, så her er det nok bare å lime biten på plass.


Vi bruker det i modellflyverdenen til stadighet, men det øker tørketiden noe.

CA lim inneholder løsemidler som kan gi varig men ved innånding i større doser. Verktøyoppbevaring utvide produktområde. Araldit for å fjerne overflødig lim.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg