onsdag 20. desember 2017

Fischer skisko dame

Det er ikke alltid så lett å vite hvilke bindinger og skisko som passer sammen. Men som tommelfingerregel kan vi bruke at skisko fra Atomic og Salomon passer. Vitane Classic Prolink skisko er en toppmodell spesielt utviklet for damer fra Salo. Rondane Core fjellskisko dame. Hos XXL har vi alt fra skisko med ekstra fôring for deg som liker litt ekstra komfort, til deg.


Lett klassisk racingsko med forbedret passform og lettere å ta på. Den nye Xcelerator-sålen gir en svært god kraftoverføring og bedre skifølelse. SPORTSBUA - Trondheims kompetansesenter på ski, sykkel, topptur, kajakk og bekledning. Vi sender til hele landet! Ekstrem lav vekt og meget god stabilitet.


Modellen er overraskende . Dessuten tilbyr vi: Fri frakt, 90-dagers åpent . Fischer RCS Skate rulleskisko. Vi hjelper deg med å finne den. God skisko med fokus på komfort og varme.


Prisgunstig og komfortabel skisko til både barn og ungdom! Velkjent og sporty markasko for damer med nytt design av året. Feminint utseende og damelest. Snøbeskytter og Comfort Guard varmeisolerende materiale. FISCHER RCS JUNIORPopulær racing kombisko til junior som brukes til både klassisk og skøyting.


Alpina Skisko , ACOMBI EVE,Kombi dame. God ankelstøtte med Canting som gir mulighet for justerin. Alfa BC APS GTX W Dame Fjellskisko BC.


Har brukt Salomon i alle år, men gikk over til NNN forrige vinter. De satt som et skudd i butikken, men det ble . Går du mye på langrenn, er et par gode skisko et must, uansett hvilket formål du har med gåingen din. Det norske skomerket Alfa gjør comeback med en ny serie skisko.


Gode skistøvler betyr mye for en vellykket fjellskitur. Tubbs Frontier Dame dame.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg