onsdag 27. desember 2017

Glass takoverbygg

Vi holder til i Vikebygd ved Haugesund. Nå tilbyr vi praktiske og stilfulle sommerstuer og takoverbygg i glass. Alle våre glasskvaliteter er godkjente sikkerhetsglass!


Vanlig glass kan være ekstremt farlig hvis det knuser og kommer i kontakt med mennesker eller dyr. Når du skal velge tak til terrassen, har du mange muligheter, avhengig av pris og.

De er enklere å jobbe med enn glass. I tillegg til isolering, solavskjerming, skrånende eller overhengende . GLASS , Laminert herdet - klart glass. For eksempel på flatt tak.


Høy sikkerhet, stabilitet, kvalitet på materialene som brukes er egenskapene til de faste glasstakene. Veranda tak i glass og aluminium er en investering i både trivsel og velvære og lar deg benytte utearealer som ellers kanskje ikke lar seg benytte på grunn av . Takplatene er ikke av glass !

Polykarbonat er 2ganger sterkere en glass i . Det er mange takløsninger på dagens marke og det kan være vanskelig å vite hva som passer best for deg. Vi guider deg slik at valget blir . Takoverbygg med bakvegg og sidevegg inkl. Kan bygges på i ettertid hvis kunden . Uansett krever tak i glassrom god teknisk utførelse mht. De transparente flatene kan være lagd av enkelt glass , forseglede ruter . Arkitekten vår har tegnet en vag skisse av hvordan pergolaen skal . This Pin was discovered by Bård Eikseth. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Flott glassklar eller sotet plate, ligner herdet glass. Balkonginnglassing med skyvbart tak. Bilderesultat for glass takoverbygg. Levegg og vindskjerming i glass - Hesler AS - hesler.


Elegant glasstak med lav bygghøyde.

Noen som har erfaring med glasstak over inngangsparti ? Glassrekkverk og vindskjerm. Vi tilbyr værbestandige motoriserte tak som tåler det norske været. Denne modellen har også gode muligheter for lukking på sidene med glass og screens. Dersom et slikt takoverbygg gir butikkjedene etableringslyst, er det. Bodø er et skrekkens eksempel på hva som kan skje med glass over gata.


Valget faller på en pergolaløsning med en slags åpen svalgang langs husveggen og et takoverbygg i glass i ene enden. Vi har tilbehør og verktøy til de fleste bruksområder i forbindelse med glass. Vi leverer alt av glass , og tilpasser og leverer etter mål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg