torsdag 28. desember 2017

Skinnreim til klokke

Trenger du ny rem eller lenke til din klokke ? Da har du absolutt kommet rett, da vi har et utvalg med skinn remmer som passer de aller fleste klokker. Finn din nye favoritt blant håndlagde klokkereiemer, natoremer og andre typer klokkereimer til alle anledninger. Vi tilbyr gratis og rask frakt!


Skinnreimer er pene og se på, og tar seg meget godt ut til flere typer klokker.

Velg deg en skinnreim av god kvalitet, til en god pris. Tidssonen nettbutikk er Norges største nettbutikk for tilbehør til klokker og ur. Butikken selger klokkeremmer, klokkebokser, NATO-remmer, barettverktøy, . Casio Sort og hvit Casio reserve reim til Casio G-Shock.


Stilig klokke med rosefarget kasse med brun skive og brun skinnrem. Denne modellen finnes i flere varianter. Maskulin klokke med sølv kasse og brun skive samt brun skinnrem.


Stilrent og klassisk design.

Informasjon: Diameter mm. Stort utvalg av smykker og klokker. Vi leverer innen - virkedager. Da trenger du ikke å skifte klokke eller reim , litt enkelt vedlikehold er alt som skal til. Tissot Tradition mm brun skinnrem.


Vi har i tillegg klokker fra anerkjente og aktuelle merkevarer. I tillegg finner du en rekke . En klokke i rustfritt stål. Vårt utvalg klokker passer til alle anledninger - vi har populære klokkemerker som Daniel Wellington og Gant. Velg en nostalgisk dameklokke med skinnreim og minimalistisk urskive, eller velg et armbåndsur til dame med stener og strass for å pynte opp antrekket. Klokke med skinnreim Lilo.


GANT klokke Park Hill II - MID White Gant. TRENDY KLOKKE : Den feminine, slanke klokken i gull er den hotteste. Samsung Gear Sskinnrem med alligatormønster (brun) - Match din Samsung Gear Ssmartklokke med antrekket ditt med denne elegante skinnremmen i . De fleste av våre merker leverer et stort utvalg av klokker med skinnreim denne høsten, forteller markedssjef Beate Hurum Berg.


Med et bredt utvalg av lekne NATO-stropper og elegante lærreimer å velge mellom, vil du finne en unik klokke for hver dag i uka,. Mesh- reim til lær- reim.

Svensk klokkeprodusent med kvalitetsklokker i rustfritt urkasse, og ekte skinnreim.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg