fredag 15. desember 2017

Sofabord marmor sort

Understell i rustfritt stål, sort - eller hvitlakkert stål . Carrie er et elegant sofabord i et minimalistisk design. Se vårt store utvalg i sofabord ? Vi har sofabord i ulike størrelser, fasonger og farger slik at du enkelt kan finne et sofabord som passer perfekt i din stue. Farge: Marmor , Eik, Svart.

Stort utvalg sofabord og hjørnebord i ulike design og størrelser. Sofabord finnes å kjøpe online på Room21. Rundt OMMESTRUP sofabord med marmorlook og gullfargede ben. Marmorbordene leveres blant annet som spisebor sofabord og konsollbor alle med unike naturlige mønstre og. Wire sofabord fra Bloomingville blir et vakkert blikkfang i stua.


GRUNNER til å gå for marmor på kjøkkenet – fra Bo Bedre. Vi har stort utvalg av sofabord til stuen i ulik design og størrelse. Vis oss en sofa som Como ikke ville passe til – vi utfordrer deg.

Enkelhet og stil sammen med et stort utvalg av materialer og størrelser som det perfekte . Rav er et moderne rundt sofabord med en lekker marmorplate. I tidsriktig design med spennende materiale av marmor og lakkert metall, får du et. Tid igjen av kampanjeprisen: pris etter kampanje.


Med en elegant og naturlig svart marmor topp, er hvert eneste bord unikt. Denne marmorplaten er polert, men ellers ubehandlet. Palette JHsofabord i messing, Nero Marqina- marmor og sortbeiset eik fra tradition.


TS sofabord Øgrønn marmor. TS Lounge table ØUtførelse: Ramme: Sortlakkert stål. Del av GamFratesi sin TS collection.


Vi har bordet tilgjengelig i to forskjellige størrelser og i både svart og hvit marmor. Sidebord Androgyne side table svart marmor. Sort marmor er litt mer praktisk, og dessuten utrolig flott. Elegant og smakfullt sofabord for terrassen eller uteserveringen.


Bordet er perfekt for trivelige sofagrupper. Den kvadratiske bordplaten er produsert i luksuriøs, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg