onsdag 6. desember 2017

Nilfisk superflex slange

Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. Nettsiden bruker cookies Noen brukes til statistikk, og andre er lagt inn av tredjepartstjenester. X-TRA-modellen har vogn og slangetrommel. Er på jakt etter en lengre stålarmert slange , og tror jeg har funnet det.


Superflex stålarmert slange.

Spulehåndtag med lynkobling og drejefunktion af slange. Holdere for pistolgrep, lanse, dyser, skumsprayer, slange og elkabel. Standard tilbehør: m stålarmert.


Du kan bla i bildene med . På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. Slange højtryksrenser m. H-XTRA Høytrykkspyler er en effektiv og kraftfull.

Ved at slange uttaket er plassert nederst skal det en del til før du klarer å velte spyleren. B X-TRA P 1tilhører Pro-serien, som er toppen av vårt hobbyvaskerprogram. Ergonomi og komfort i et kraftfullt design og en fantastisk . Værktøj, Maskiner, Rensere, Støvsugere m. For at opnå ekstra styrke og holdbarhe er P 150. Nilfisk Alto Frithiof Gerni.


Electrolux Z9komplet slange -Sort. Husqvarna PW 2er lett å montere, men kommer med slangen løs, så du. H X-TRA er en heftig høytrykksvasker med en tiltalende slange.


Spolhandtag med snabbkoppling och svirvel på slangen. Køb en forlænger slange , så du ikke skal flytte rundt på maskinen mere end højest nødvendigt. Komplette slanger , ror og studse:.


H X-TRA Høytrykksvask hos Staypro. TESS leverer slanger , drift- og vedlikeholdsprodukter for sjøklima og fire årstider ved sjøen. SUPERFLEX STÅLARMERT SLANGE.

Netgoymsla: Levering 5-dagar. ClickClean Tornado PR dyse (rød).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg