torsdag 21. desember 2017

Flyktninger samos 2018

De fleste ankom via sjøveien til de greske øyene Lesvos, Samos , Chios and Kos. Greske myndigheter melder at hundrevis av flyktninger og migranter har krysset. Totalt siden flyktningavtalen trådte i kraft, har 60.


På Lesvos, Samos og Chios sitter 11. Vi samler nyheter om Samos fra flere hundre norske aviser. Minst seks barn og ti voksne er funnet omkommet i sjøen sør for den greske øya Samos i Egeerhavet.

To eller tre personer er fortsatt savnet. Kvinnen og hennes barn er totografert i en flyktningeleir på den greske øya Samos i oktober. Flyktningestrømmen til Samos skal ha minsket betraktelig, . Farligere å krysse Middelhavet. Det har blitt farligere for flyktninger og migranter fra Afrika å krysse Middelhavet for å nå frem til Europa. Samos (gresk: Σάμος) er en gresk øy i det sørøstlige Egeerhavets østkyst og ligger.


Velg mellom alt fra små hotellperler til Family Life rett ved stranden. Hit kommer det færre flyktninger enn til .

Dråpen i Havet arbeider hovedsaklig i Hellas. De er spesielt bekymret for situasjonen på Samos , Chios og Lesvos. Lesvos, Chios, Samos og Leros er de som har tatt i mot flest flyktninger. I Hellas fryser migranter og flyktninger seg gjennom vinteren. Isabelle Davodi om forholdene på den greske øya Samos , . ER DET KRIMINELT Å VISE MEDMENNESKELIGHET?


Utdrag fra dagbok, Samos 10. Det er fint vær og i grålysningen kommer flyktningene i land på . Her står frivillige på åttende måned på rad og deler ut matrasjoner til nyankomne flyktninger på kaien hvor det er satt opp en . Hotellet ligger km fra Sámos lufthavn og bare km fra havnen. Totalt 17innvandrere og flyktninger i mottak og registrering sentre samt andre. De andre fem er Kos, Chios, Kreta, Rhodos og Samos.


Hellas begynte i forrige uke å returnere migranter og flyktninger som . I stedet for å sitte hjemme og synes synd på syriske flyktninger , har Gisle. Tyrkia til den greske øya Samos.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg