tirsdag 26. desember 2017

Rustfritt stål polish

Se den flotte produktvideoen på . Den passer til messing, kobber, rustfritt stål , krom, aluminium og ulakkert aluminium. NB Vi har kun testet vaskemidlene på oppvaskkum i rustfritt stål. Vi har tidligere også testet rengjøringsmidler med polish , i hovedsak på . Selv om rustfritt stål tåler hard behandling,.


Silver polish kan lämna fläckar som inte.

Krem som fjerner små risser, rust og flekker på overflaten av kjøkkenvask i rustfritt stål. Kremen gir vaskens overflate en ren og silkematt glans etter påføring. Enten det dreier seg om koketoppen, kjøleskapet eller kjøkkenviften, rustfritt stål blir et stadig mer vanlig syn i norske hjem, og de aller fleste . Rustfritt stål på en gammel snute.


M metallpolish, 600ml, renser rustfritt. Det tillater opprettholdelse og gjenopprettelse av glansen på artiklene uten å skade dem. Renser, polerer opp og beskytter i ett enkelt steg.


Fjerner effektivt skitt, overflaterust og fett fra metalloverflater, etterlater en . Få tips og råd om hvordan du vedlikeholder krom og rustfritt stål på båten din.

Polish for krom og rustfritt stål. Kan også bestilles som restordre. Ekstra leveringstid må da påregnes. Vedovnsplate med bue i rustfritt stål på mål.


Briliant Aluminium polish er den beste aluminiumsrenser og polish for polering og gjenoppretting av aluminium og rustfritt stål. Autosol til rusfri stål en polish som er specielt udviklet til rustfri stål , hvor der ønskes høj glans. Høj kvalitets polermiddel til motorcykler og biler.


Bilde av Hagerty White metal polish. Fornyer glansen i stål, rustfritt stål. Leveres med stk i borddisplay. Et poleringsmiddel som er velegnet til polering av detaljer i krom og rustfritt stål. Langsiktig beskyttelse Designet for detaljer av krom og rustfritt stål Poleringsmiddel basert på nanoteknologi.


Gir langvarig beskyttelse og høy glans. Bør ikke brukes på forkrommet plast, eloksert aluminium eller ubehandlede. Beskytter mot korrosjon og anløpning.


Rengjør, fornyer og polerer alle metallflater. Gir en glimrende, langvarig finish på alle typer polerbart metall som krom, rustfritt stål , kobber, messing, aluminium og legeringer. Brukes på alle forringede .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg