fredag 15. desember 2017

Håndvask klær i maskin

Da er det bedre å satse på et plagg som tåler den maskinvasken du har. Symbolet for ullvask er som regel et garn, mens for håndvask er. Men det kan også krølle klær mer, og samtidig slite på maskinen og korte . Men blir egentlig klær ordentlig rene av håndvask ? Har du bestemt deg for å ta sjansen på å vaske plagget i maskinen , er det tre. Håndvask ullplagg som ikke er merket med Superwash eller .

Av og til slipper du faktisk ikke unna: Du må vaske klær for hånd! Vi har noen plagg i veldig sarte, delikate tekstiler som er merket håndvask. Eller vi er på ferie et sted uten tilgang til vaskemaskin , og trenger å friske opp . Klærne blir slitt i tørketrommelen, noe som vises på all loen som samles.


Når du vasker klærne for hånd er det flere fallgruver, fordi du ikke kan. Har du behov for en kjapp håndvask av klær på ferie, eller lurer du på hvordan. Det betyr at plagget ikke kan vaskes i maskin og må vaskes . Hansen anbefaler å bruke maskinrens et par ganger i året, for å rense . Det er fort gjort å slenge klærne rett på vask så fort de er skitne.

Maskinen er bedre enn tradisjonell håndvask. Før vask er det viktig å . Alle vasker klærne sine ut fra hvordan de liker å ha dem. I veldig våte klær som bruker lang tid på å tørke vil det være gode forhold for bakterievekst, advarer Klepp. Ta vare på klærne dine, gjenbruk og bærekraft Noe av det jeg virkelig er opptatt av,.


Er garnet merket med at det tåler håndvask på maskin eller vask på . Du trenger ikke lenger håndvask eller flattørking, bare legg finvasken i maskinen. Det er all pleien klærne trenger i én plassbesparende maskin. HÅNDVASK : Visste du at undertøyet ditt ikke bør vaskes i maskinen ? Om du likevel ønsker å bruke vaskemaskin , bruk en vaskepose og et. Resten av vasken bør være lette plagg, siden håndklær og jeans gir BH-ene.


De fleste av klærne våre kan maskinvaskes. I veldig sjeldne tilfeller kan det imidlertid forekomme at plagg kun tåler håndvask eller rens. Klær er mye mer enn bare tråder som er sydd sammen.


AEG kan hjelpe deg med vasketips.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg