mandag 25. desember 2017

Teakolje båt test

Test : VårpussprodukterTeakmiddel bestDa Båtmagasinet gjorde vårpussen i mars, ble. Siden båten ble tatt i bruk i mars, har den hatt 1gangtimer. I denne testen gjorde vi en sammenligning mellom Hempels teakrens og teakolje og V. Han sa at jeg ikke måtte finne på å bruke oljebasert teakolje (ala. owatron mv),.


Produktene er forøvrig kåret til best i test i Båtmagasinet. Hva funker for å gjennopplive teak?

Hvilken teakolje har du best erfaring med? Biltema teakolje innlegg 25. Flere resultater fra baatplassen. Det hollandske båtbladet Waterkampioen har testet ti systemer på forskjellig.


Teakolje inneholder ikke pigment, slik at treet beholder den . TESTER VASK OG POLERING: - Forskjellen mellom poleringsmidlene er større enn mellom vaskemidlene, sier Jørgen Braathen som hjalp til . Epifanes Teak Olje Sealer egner seg svært godt til bruk på teakdekk. Herdins Teakolje beskytter tre, bevarer treets særpreg og fjerner gråhet i. Dette gjør teak som anvendelig til båt , hagemøbler og annet som skal være ute i vær .

For mange er påsken synonymt med klargjøring av båt. Få tips og råd om hvordan du renser og vedlikeholder teak på båten din. Jeg vil jo ikke risikere å ødelegge natingen på en ny båt. Olje til oppfriskning og vedlikehold av teak ombord i båten.


Før påføring, vask grundig med Teak Cleaner. Normal teak olje har jeg tidligere forsøkt med variert resultat. Etter påføring og bruk en hel sesong i fjor var treverket på min båt like pent i år.


Treverket blir mye mørkere. Seajet Teakolje for bruk innendørs og utendørs. DatabladLes mer om Teakolje Royal literSikkerhetsinformasjon. Andreas og Tonje burde ha helt klart ha testet malingsvelgeren vår før de kjøpte.


Owatrol Teakolje er en meget penetrerende olje til teak, hardwood og andre eksotiske treslag – Interiør og Eksteriør. Er skånsom mot teaken, IKKE ETSENDE, samtidig. Nord West bruker Golden Teak på alle nye og brukte båter. Erikoisöljy Klar teakolje.


TESTPLATTFORMEN : Vi delte reportasjebåten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg