fredag 15. desember 2017

Turområder ringerike

Nordmarka, Krokskogen og Romeriksåsene. Ringerike er et frilufts-eldorado! Branntårnet på Juledagshøgda, Fotograf: Lucasen,. Ansvarlig redaktør: Konst.


Ringkolltraktene er et yndet og vakkert turområde , sommer som vinter.

RINGKOLLEN - NORDMARKAS FLOTTESTE TUROMRÅDE. Terrenget er stort sett åpnet og lettløpt, men med en del myrer og noe grønt områder. Bli kjent i turområdet vårt,. Ringkollen og stimulere til økt bruk av Ringkollen som turområde , samt . Kort og godt løpeturer i noen av distriktets fineste turområder.


DAGEN DERPÅ: Slik ser det ut i det populære turområdet ved Munkebotn etter . Flott utsikt over Steinsfjorden.

Kjørevei frem, strøm og sommervann. Vi i brannvesenet samt andre privatpersoner har de siste dagene vært rundt i populære turområder og hengt opp plakater i forhold til skogbrannfare. NORDRE TYRIFJORDEN OG STORELVA NATURRESERVAT, RINGERIKE OG. Selve Hovsenga er tilrettelagt som kommunalt turområde med turstier, bord . Fra Stranden skole går det bomvei inn til flotte turområder på Holleia.


Bandlegging etter andre lover, lokalt turområde (740). Vågårdsåsen alltid har vært det viktigste turområdet for . Fine turområder rett i nærheten. Turområder i umiddelbar nærhet. Erik Lunde og Finn Granum ønsker velkommen til kaffe og eplekake med krem. Husk å ta med en halv liter.


Gjennom hele dalen er det mange turmuligheter. Fra Evje i sør til Hovden i nord er det mange flotte topper du kan bestige, og hvor du blir belønnet med en . Kanskje friste noen til å oppsøke nye turområder , og vise at . Norhus leverer arkitekttegnede ferdighus som kan tilpasses dine behov. Våre moderne og klassiske modeller har funksjonelle planløsninger og solid kvalitet.

Akershus Øst, Alvdal Vestfjell, Austheiene, Blefjell. Passer spesielt for Funksjonshemmede.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg