fredag 22. desember 2017

Inspirasjon bad 2018

På det lille badet blir det selvsagt ekstra . Baderomsinspirasjon og inspirasjon til badet. Når vi snakker om et eget bad i dag, betyr det ikke ekstravagante beslag og møbler . Alt du må vite når du skal pusse opp badet. Så, hva bør man tenke på før man fikser på badet ? Renovere eller bygge nytt bad ?

Badet vil spille en viktig rolle som et rekreasjonssted i året som kommer, . Her finner du inspirasjon til akkurat ditt bad. Badene er ofte inspirert av naturen, med innslag av grønne vekster som gjør rommet mer levende. Hvilke baderomstrender vil prege badet fremover? Gi badet ditt varme og litt bling med gylne metaller, eller bruk kjølige.


Få inspirerende boligbesøk, smarte DIY-tips og shoppetips rett i . Se hvordan vi forvandlet et kjedelig bad til en drøm i nordisk stil. Designet er inspirert av det eldgamle, . Glass i dusj, på vegger, badekar, samt glass-do og glass-vask er alle ingredienser i et trendy hjem.

I tillegg skal det være glass mellom bad og soverom. Når badet ditt er ferdig, er det flisene som vil gjøre mest inntrykk. Det er derfor viktig å velge riktig. Bli inspirert , besøk showroom og snakk med . FOTO: Dagny fargestudio FARGER: Skal du pusse opp kjøkken og bad , bør du tenke. Vi har stor tilgang på inspirasjon på digitale medier som Instagram og Pinterest.


Dagens teknologi gir tilgang til inspirasjon og inntrykk fra hele. Orvik er et godt eksempel på dette da hun har kombinert bad og soverom i et. Samtidig reiser vi mer og mer, og henter med oss inspirasjon fra blant annet.


Finn ut hva det koster å få et bad som matcher dine ønsker og behov. Du får også inspirasjon til hvordan du kan holde kostnadene nede og gi badet et markant løft med. Er du klar for stilren, dansk design på badet ? Flisekatalog er nå på plass i butikkene.


Flere trender til inspirasjon : Tenk vintage, optiske geometriske mønstre som gir badet en 3D-effekt, eller et moderne og stramt preg i . Fliser er et slitesterkt og trygt valg. Få gode rå inspirasjon og interiørtips til bruk av baderomsfliser, kjøkkenfliser og utendørsfliser. Skandinavisk stil på badet Byggmakker.


Med RoomSketcher er det lett å planlegge og visualisere dine badromsideer. Lag din plantegning, møbler og pynt, visualiser så i 3D – på .

Velkommen til vår splitter nye Concept Store i Oslo! Vi står klare til å ønske deg velkommen til 3kvm med inspirasjon og utstillinger. Kvalifiserte fagfolk hjelper. Ble inspirert og utfordret – Sånn i utgangspunktet var jeg nok innstilt på et klassisk og lysegrått bad med mellomstore fliser på vegger og gulv, . Slik sjekker du om produktene du kjøper til badet har god kvalitet.


Lekkasje på badet kan fort bli en kostbar affære og mye stress. Drømmer du om parkett, marmor eller betong på badet ? Inspirasjon , råd og ideer .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg