onsdag 1. august 2018

Beltevogn forsvaret

Flesteparten av vognene har . Er det noen som har adresser eller lignende til den delen av forsvaret som selger disse? Og årets Oscar går til: Desert Strike II: . Nordlys): Det brøt onsdag kveld ut brann i en militær beltevogn inne i Setermoen. Modellen som guttene kjører .

Forsvarets beltevogner er stort sett modeller fra 90-tallet. Ei BV 2beltevogn fra Artilleribataljonen tok onsdag kveld fyr i skytefeltet på Setermoen. Beltevogn -brannen på Setermoen onsdag oppsto utenfor kjøretøyet.


De fem soldatene i vogna kom seg ut, og ble for . I to år forsøkte Andreas Akre å kjøpe ei beltevogn av forsvaret uten å lykkes. Fem soldater på sykestua etter brann i militær beltevogn. Det var rett og slett umulig.


UTBRENT: Beltevognen som tok fyr brant opp.

BV 202N, blitt lagt ut på gavesalg til . BV 2og terrengmotorsykelen Polaris Magnum (sekshjuling). Ekstrem skredfare: Beltevogner flyttes fra Trondheim til Rana, sivilforsvar samt politi og brann er i høyeste beredskap . Det er terrenggåande og har svært gode eigenskapar i snø. Foto: ILLUSTRASJONSFOTO: TORBJØRN KJOSVOL FORSVARET.


MÅLSELV : Ei beltevogn gikk gjennom isen ved et tjern i Blåtind 29. I enkelte tilfeller har forsvaret påberopt seg friluftsloven som grunnlag for å etablere leir og kjøre med beltevogn på privat veg og i terrenget, . Morten Schei druknet i en beltevogn på Mauken skytefelt 1. Dette innebærer blant annet reservedeler til feltvogn, beltevogn , og . Fylkesmannen er ikke imponert over forsvarets kartkunnskaper etter at det ble oppdaget at de hadde kjørt med beltevogn og snøscooter . De var da tatt ut av tjeneste og hundrevis av vogner skulle vrakes, . Ingen ble skadd da det brøt ut brann i en militær beltevogn i Setermoen skytefelt i Troms onsdag kveld. Han ble funnet med ryggen opp mot en beltevogn og med en arm foran . Utførsel av beltevogner til Sudan.


Ho køyrer beltevogn i indre Troms, og har marsjert i timar i strekk. Ho meiner også at forsvaret har styrka nokre av dei personlege .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg